ΓΕΡΜΑΝΙΑ | Φλεβαράκης: "Τα πάντα για την ομάδα"

Ο Κώστας Φλεβαράκης έχει αναλάβει το "τιμόνι" της Μπράουνσβαϊγκ και ο Ελληνας προπονητής με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της γερμανικής ομάδας φάνηκε αισιόδοξος για το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στην καριέρα του.

"Δεν αισθάνομαι περισσότερη πίεση από ό,τι συνήθως. Είναι ξεκάθαρο πως η ομάδα θέλει να επιτύχει. Και για εμένα αυτό είναι απαραίτητο συστατικό για την δουλειά μου. Πρώτος στόχος θα είναι να παρουσιάσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα και μετά θα δούμε πώς θα εξελιχθεί. Θα χρειαστούμε χρόνο", δήλωσε ο Ελληνας προπονητής που αναφερόμενος στις επιτυχίες τους σημείωσε πως αυτές

προέρχονται "από την αγάπη μου για το μπάσκετ. Είμαι πρόθυμος να δώσω τα πάντα για το άθλημα. Επίσης έγινα από πολύ νωρίς προπονητής. Και αυτός ήταν ο σκοπός ως παίκτης κι εντέλει τα κατάφερα. Αν επιθυμείς κάτι πάρα πολύ, τότε πιστεύω πως το κάνεις καλά. Δίνω πάντα το 100% των δυνατοτήτων μου για την ομάδα. Αγαπώ τον κάθε έναν που δουλεύει για την ομάδα, κάθε φίλαθλο και όποιον είναι κοντά στην ομάδα. Ισως αυτό να είναι το εισιτήριό μου για την επιτυχία..."

Keywords
Τυχαία Θέματα