ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ | Ικανοποιημένος ο Νιπεργιάλης

Ο Κόροιβος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Κολοσσού Ρόδου και να προκριθεί στη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας, όμως ο Βασίλης Νιπεργιάλης έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηλείου τεχνικού μετά το παιχνίδι: "Είναι τιμή για μένα να είμαι αντίπαλος και με ανθρώπους που έχουν αφήσει το στίγμα τους στο ελληνικό μπάσκετ. Είναι για εμάς μεγάλη εμπειρία, καθώς πρόκειται για

το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι απέναντι σε ομάδα Α1 και πιστεύω ότι η παρουσία μας ήταν άκρως ανταγωνιστική. Πιστεύω ότι βοηθήσαμε τον Κολοσσό σε αυτό το παιχνίδι, όπως και ο Κολοσσός σίγουρα βοήθησε εμάς σε αυτό που είπε και ο κόουτς (σ.σ. Φραγκιάς) να πάρουμε ένα παιχνίδι με πολύ μεγαλύτερα κορμιά από τα δικά μας, με παιδιά με μεγαλύτερη εμπειρία.Πιστεύω και πάλι ότι τα παιδιά καταθέσαν όλες τους τις δυνάμεις και την ψυχή μέσα στο γήπεδο. Είχαμε πει από την αρχή ότι δεν θα αλλάζαμε την προετοιμασία μας για να είμαστε φρέσκοι ή οτιδήποτε άλλο για το παιχνίδι με τον Κολοσσό, όχι ότι θα άλλαζε κάτι αυτό ως προς το αποτέλεσμα, αλλά συνεχίσαμε κανονικά την προετοιμασία γιατί ο μεγάλος μας στόχος είναι το πρωτάθλημα.

Το κύπελλο τελείωσε, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις για εμάς και με τη νίκη μας επί της ΑΕΚ και με την πολύ καλή εμφάνισή μας σήμερα (Σάββατο 21/9). Να ευχαριστήσουμε τον κόουτς, όπως είπε και τον κόσμο για την παρουσία του σε φίλαθλα πλαίσια και σε ένα άκρως μπασκετικό κοινό, όπου διεξήχθη αυτό το παιχνίδι. Να ευχηθούμε με όλη μας την καρδιά και στον κόουτς και τον Άγγελο (σ.σ. Τσάμη) που είναι ένα παιδί από την περιοχή μας καλή επιτυχία και ό,τι καλύτερο στο πρωτάθλημα που έρχεται και για την δική μου ομάδα υγεία και δουλειά μέσα στο γήπεδο. Έγινε μια προσθήκη σήμερα με το Νίκο Στυλιανού, ένα παιδί που έρχεται από την Καβάλα και πέρυσι έπαιζε στην Α1. Πιστεύω θα μας βοηθήσει σε συνδυασμό με τον Τάσο Χαρισμίδη που δεν έπαιξε σήμερα, αλλά δεν έχει κάτι ανησυχητικό θα λείψει για 4-5 ημέρες από τις προπονήσεις πιστεύω θα είμαστε αρκετά δυνατοί και θα διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό στο πρωτάθλημα".

Keywords
Τυχαία Θέματα