ΓΑΛΛΙΑ | Σπουδαίες νίκες για Ροάν και Παρί

Σταδιακά η Ροάν αρχίζει να ανεβαίνει στην βαθμολογία του γαλλικού πρωταθλήματος και επιβεβαίωσε πλήρως την καλή της αγωνιστική κατάσταση, μιας και επικράτησε της Βιλερμπάν με 72-75 στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος.

Η Βιλερμπάν είχε τον έλεγχο του ματς για 30 λεπτά, με την Ροάν βέβαια να μην αφήνει τους γηπεδούχους να ξεφύγουν στο σκορ. Στην τελευταία περίοδο όμως, οι παίκτες της Ροάν έκαναν την αντεπίθεσή τους και όχι μόνο κατάφεραν να κλείσουν την ψαλίδα, αλλά τελικά έφτασαν στη νίκη με 72-75. Πλέον

η Ροάν είναι σε θέση να εδραιώσει την θέση της στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος. Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Παπέ Αμαγκού με 20 πόντους. Από την Βιλερμπάν ξεχώρισε ο Εντγουιν Τζάκσον με 20 πόντους.

Με τον Σον Μέι (25π.) να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση και έχοντας για άξιο συμπαραστάτη του, τον Τζαουάντ Ουίλιαμς(20π.) η Παρί Λεβαλουά πήρε τη νίκη απέναντι στην Μπουλαζάκ με 90-79. Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν τα ηνία του παιχνιδιού, αλλά το επιθετικό ξέσπασμα της Παρί στην τρίτη περίοδο της έδωσε την ώθηση που χρειαζόταν ώστε να φτάσει τελικά στη νίκη. Πρώτος σκόρερ για την Μπουλαζάκ ήταν ο Τάιλερ Σμιθ με 19 πόντους.

Keywords
Τυχαία Θέματα