ΓΑΛΛΙΑ | Γιαννάκης: Ενας “Δράκος” για την Λιμόζ

Εκτενές αφιέρωμα φιλοξενεί η επίσημη ιστοσελίδα της διοργανώτριας αρχής του γαλλικού πρωταθλήματος για τον Ελληνα προπονητή της Λιμόζ, Παναγιώτη Γιαννάκη.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης όπως είναι γνωστό, είναι ο νέος προπονητής της Λιμόζ και η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας από τον Ελληνα προπονητή αποτέλεσε για πολλές μέρες πρώτο θέμα στα ηλεκτρονικά γαλλικά μέσα που ασχολούνται με τον αθλητισμό.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η επίσημη ιστοσελίδα της γαλλικής λίγκας δεν θα μπορούσε να μην ασχοληθεί με την ανάληψη της Λιμόζ από

τον Παναγιώτη Γιαννάκη και την Τετάρτη (05/09) δημοσίευσε ένα αφιέρωμα στον Ελληνα κόουτς.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, αλλά και ο βοηθός του στην Λιμόζ Νίκος Λινάρδος καθώς και ο Αγγελος Τσάμης θα κάνουν το επίσημο ντεμπούτο τους στις 20 Σεπτεμβρίου, οπότε και η Λιμόζ θα αντιμετωπίσει την Σαλόν στον αγώνα που διεξάγεται ανάμεσα στους πρωταθλητές της πρώτης και της δεύτερης κατηγορίας στην Γαλλία.

Στο αφιέρωμα της επίσημης ιστοσελίδας της γαλλικής λίγκας παρουσιάζεται το βιογραφικό του Παναγιώτη Γιαννάκη και τα κατορθώματά του στα παρκέ με την φανέλα του Αρη αλλά και την κατάκτηση της Ευρωλίγκα με τον Παναθηναϊκό το 1996. Τονίζεται ότι ο Παναγιώτης Γιαννάκης στην προπονητική του καριέρα ήταν εκείνος που έγραψε μια από τις ομορφότερες σελίδες του ελληνικού αθλητισμού, όντας στο τιμόνι της Εθνικής Ανδρών το 2005 με την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, όπως χαρακτηριστικά γράφει το άρθρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα