Γ' ΕΘΝΙΚΗ | Στο τοπικό πρωτάθλημα το Λεωνίδιο

Το Λεωνίδιο φιγούραρε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στο τέλος του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΚ, αλλά η ομάδα δεν αγωνιστεί την επόμενη σεζόν στην Γ' Εθνική, δηλώνοντας αδυναμία.

Σύμφωνα με την ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας, το Λεωνίδιο δεν θα επιστρέψει στην Γ' Εθνική και θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΚ.

Αναλυτικά:
"Την αδυναμία της ομάδας μπάσκετ Λεωνιδίου να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013, γνωστοποίησε χτες με επιστολή του το Δ.Σ.

του Αθλητικού Συλλόγου Λεωνιδίου, προς την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.) και την Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αργολίδας-Κορινθίας (Ε.Σ.Κ.Α.Κ.).

Είχε προηγηθεί συνεδρίαση του Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου την περασμένη Τρίτη 19/6/2012, με θέμα τον καθορισμό της κατηγορίας συμμετοχής της ομάδας μπάσκετ για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013, μετά την αποχώρηση του βασικού χορηγού της ομάδας κ. Δημήτρη Σουραβλά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα την αποχώρηση της ομάδας από την Γ’ Εθνική κατηγορία, και την συμμετοχή της στην Α1' Ε.Σ.Κ.Α.Κ".

Keywords
Τυχαία Θέματα