ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ | Ζήβας: "Διακωμώδηση του αθλήματος…" (video)

Ο Φιλαθλητικός δεν κατάφερε να φύγει νικητής από τα Τρίκαλα και ο Τάκης Ζήβας τόνισε ότι η ομάδα του έπρεπε να χάσει γιατί δεν ήταν καλή στο ματς αλλά όχι με τόσο μεγάλη διαφορά, ενώ έκανε λόγο για διακωμώδηση του αθλήματος και εξέφρασε τα παράπονά του για τις διαιτητικές αποφάσεις.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του Φιλαθλητικού, Τάκης Ζήβας: "Συγχαρητήρια στα παιδιά των Τρικάλων, είναι έμπειρα παιδιά και τους εύχομαι καλή συνέχεια. Κάποιοι περίμεναν να έρθει η ήττα. Χάσαμε την

διαφορά, έπρεπε να χάσουμε. Έγιναν τραγελαφικά πράγματα μέσα στο γήπεδο. Γράψτε ότι είδατε, η στατιστική πάντως δεν ευνοεί αυτή τη διαφορά. Όταν στο φάουλ γκολ γίνονται βήματα κατ’ εξακολούθηση, τότε σταματάνε οι παίκτες να παίζουν μπάσκετ. Έχω παράπονα από την διαιτησία, δεν διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα αλλά την διαφορά. Η ομάδα μου έπρεπε να χάσει, δεν ήμασταν καλοί, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι ενώ ήμασταν και άστοχοι. Από ένα σημείο όμως και μετά είχαμε διακωμώδηση του αθλήματος και δεν παίχτηκε μπάσκετ".

Σε ερώτηση για τις σχέσεις του με τον Γιάννη Τζήμα(δεν υπήρξε η καθιερωμένη χειραψία στο τέλος) σημείωσε: "Με τον κ. Τζήμα δεν έχω παράπονο, απλά δεν τον βρήκα μπροστά μου και δεν μιλήσαμε".

Τέλος μίλησε και για ρατσιστικά σχόλια από την εξέδρα: "Υπήρχαν ρατσιστικά σχόλια καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα από τον κόσμο, πηγαίνουμε και σε άλλες επαρχιακές πόλεις και θα πρέπει να προβληματιστεί λιγάκι η τοπική κοινωνία. Η ομάδα είναι πάρα πολύ καλή και δεν έχει ανάγκη ούτε από βρισίματα, ούτε από φτυσίματα".

Πηγή: www.sportrikala.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα