ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ | Στην Αθήνα ο Σπανούλης, ατομικό ο «Κάι»

Ο Βασίλης Σπανούλης δεν θα δώσει το παρών στα παιχνίδια της Εθνικής με την Γερμανία (10/8, 19:00) και την Γαλλία (11/8, 19:00) στο πλαίσιο του διεθνούς τουρνουά του Στρασβούργου, καθώς το Σάββατο (10/8) θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο V-Span εξαιτίας των ενοχλήσεων που νιώθει στη μέση, θα προφυλαχθεί και αποφασίστηκε να μην αγωνιστεί στο τουρνουά , ώστε να προφυλαχθεί και να συνεχίσει την θεραπεία του στην Αθήνα.

Οσον

αφορά τον Κώστα Καϊμακόγλου, ο Ελληνας διεθνής υποβλήθηκε το πρωί του Σαββάτου (10/8) σε ανάταξη του ρινικού οστού και με την επιστροφή της «γαλανόλευκης» στην Ελλάδα θα κάνει ατομικές προπονήσεις και θα φορά προστατευτικό νάρθηκα.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει:

Ο Κώστας Καϊμακόγλου υποβλήθηκε σήμερα το πρωί σε ανάταξη του ρινικού οστού σε νοσοκομείο του Στρασβούργου, μετά το χθεσινό τραυματισμό του στη διάρκεια του αγώνα με την Κροατία. Ο Καϊμακόγλου θα κάνει ατομικές προπονήσεις με την επιστροφή στην Ελλάδα και θα φορά προστατευτικό νάρθηκα.
Στην Αθήνα επιστρέφει σήμερα ο Βασίλης Σπανούλης, καθώς εξαιτίας των ενοχλήσεων στη μέση του αποφασίστηκε πως καλό θα ήταν να προφυλαχθεί στο υπόλοιπο του τουρνουά. Έτσι, καθώς δεν θα αγωνιστεί ούτε στο σημερινό αγώνα με τη Γερμανία (19.00), ούτε στον αυριανό (11/8, 19.00) με τη Γαλλία, αποφασίστηκε να επιστρέψει στην Αθήνα, όπου και θα συνεχίσει τη θεραπεία του.

Keywords
Τυχαία Θέματα