NBA | Τζένινγκς: "Πρέπει να αλλάξω λίγο το στυλ μου"

Ο Μπράντον Τζένινγκς, ο οποίος δυσκολεύτηκε να βρει ένα καλό συμβόλαιο μέχρι να του χτυπήσουν την πόρτα οι Πίστονς, μίλησε στο Sports Illustrated για τη σεζόν που έρχεται και για αυτά που... πέρασε στους Μπακς.

Ο 24χρονος γκαρντ που έχει όλα τα φόντα για να γίνει ένας ολ σταρ επιπέδου Ντερόν Ουίλιαμς ή Ράσελ Ουέστμπρουκ, αλλά δεν τα έχει καταφέρει ακόμα, αποκτήθηκε από την ομάδα του Ντιτρόιτ

για τα επόμενα τρία χρόνια έναντι 25 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο ίδιος ο Τζένινγκς παραδέχτηκε ότι αυτή η αλλαγή... φανέλας, θα επιφέρει και αλλαγή στον τρόπο που αγωνίζεται και δη, λιγότερα σουτ τραβηγμένα από τα "μαλλιά".

"Θα σας πω την αλήθεια. Ήμουν αρκετό καιρό στην αγορά των φρι έιτζεντ, όμως αυτό δεν ήταν έκπληξη για μένα. Το γεγονός ότι ήμουν ανεπαρκής για αρκετές ομάδες και το γεγονός ότι δεν είμαι ένας αυθεντικός πλέι μέικερ, ήταν δυο στοιχεία που άφησαν το στίγμα τους πάνω μου. Ήξερα ότι θα μου πάρει καιρό για να βρω ένα νέο συμβόλαιο και γι' αυτό απέφευγα να μιλήσω στον Τύπο στην διάρκεια του καλοκαιριού. Έπρεπε να είμαι υπομονετικός, να το βουλώσω και να περιμένω".

Την περσινή σεζόν ο Τζένινγκς αγωνίστηκε στους 80 από τους 82 αγώνες της κανονικής περιόδου και είχε 17.5 πόντους, 3.1 ριμπάουντ, 6.5 ασίστ, 1.6 κλεψίματα και 2.54 λάθη ανά αγώνα στα 36.2 λεπτά μ.ο. συμμετοχής.

"Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρέπει να αλλάξω. Υπάρχουν άλλωστε καλές μονάδες γύρω μου, οπότε θα πρέπει να βοηθήσω πραγματικά την ομάδα. Θα συνεχίσω να είμαι εγώ, αλλά θα αλλάξω και μερικά πράγματα στο παιχνίδι μου. Ξέρω ότι δεν θα χρειαστεί να εκβιάσω προσπάθειες, διότι υπάρχουν καλοί ψηλοί, οι οποίοι θα μας βοηθήσουν. Έχουμε και βετεράνους που θα διασφαλίσουν το καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Σας το λέω, πολύς κόσμος θα εκπλαγεί", υποστήριξε ο νεαρός γκαρντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα