ΕΣΚΑ | Μπασούρης με 99%

Με το απίστευτο ποσοστό του 99% επανεξέλεγη ο Δημήτρης Μπασούρης, Πρόεδρος του ΔΣ της ΕΣΚΑ, στις εκλογές που πραγματοποίησε η Ενωση το απόγευμα της Τετάρτης (27/02).

Το νέο ΔΣ που προέκυψε από τις εκλογές είναι οι εξής: Εκλέχθηκαν: Μπασούρης, Αλεξόπουλος, Αγάθος, Δουλαβέρης, Κάρδαρης, Κοκοτσάκης,

Κομπορόζος, Κορωνίδης, Κυριακόπουλος, Μπάκουλας, Μπέλας, Πέτρου, Σπίνου, Χατζαγγελλή-Φάσουρα, Χατζηκυριάκος.

Οι ψηφίσαντες ήταν 125, ενώ ήταν δύο άκυρα και ένα λευκό και τα έγκυρα 122.

Ο πλειοψηφών υποψήφιος, Δημήτρης Μπασούρης, δήλωσε: "Θέλω να ευχαριστήσω τα σωματεία για τη συμμετοχής και το πολύ καλό κλίμα στη Γενική Συνέλευση μα πάνω από όλα για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν. Συνεχίζουμε τη δουλειά σε όλα τα επίπεδα ώστε το αθηναϊκό μπάσκετ να κάνει και άλλα βήματα προόδου. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και εμείς δεσμευόμαστε ότι η ΕΣΚΑ θα γίνεται κάθε μέρα και καλύτερη. Αφήνουμε τα λόγια και το μόνο που μας ενδιαφέρει από εδώ και πέρα είναι οι πράξεις".

Keywords
Αναζητήσεις
εσκαεκλογες
Τυχαία Θέματα