ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Κατήγγειλε τον Γιαννακόπουλο για δυσφήμηση στην ΕΦΙΠ

Ο Ολυμπιακός την Τετάρτη (27/02) κατήγγειλε στην Επιτροπή Φίλαθλου Πνεύματος τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλο όπως ενημέρωσε μέσω ανακοίνωσής της η "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

ΚΑΕ

Ολυμπιακός κατήγγειλε σήμερα, Τετάρτη 27/2/2013, στην Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος τον ιδιοκτήτη και πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για δυσφήμηση του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης.

Συγκεκριμένα, ζήτησε να κινηθεί η διαδικασία ελέγχου εναντίον του: α) για την απαράδεκτη συμπεριφορά του προς τους διαιτητές του αγώνα πρωταθλήματος στις 4.2.2013 μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, β) για τον χαρακτηρισμό του Ολυμπιακού ως «συλλόγου της βρωμιάς» κατά τη διάρκεια του τελικού κυπέλλου στις 10.2.2013 και γ) για τις δηλώσεις του ότι δεν θα σεβαστεί την πρόσφατη καταδικαστική σε βάρος του απόφαση του Αθλητικού Δικαστή με την οποία του απαγορεύθηκε η είσοδος σε όλα τα γήπεδα για δύο μήνες".

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, σε απολογία θα κληθούν την Παρασκευή (01/03) τόσο ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Δημήτρης Γιαννακόπουλος, όσο και οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή, αλλά και ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι θα κληθούν να απολογηθούν για τα όσα είπαν στην συνέντευξη Τύπου μετά τον τελικό του Κυπέλλου, ενώ ο Γιώργος Μπαρτζώκας για την συμπεριφορά του απέναντι στον κομισάριο της αναμέτρησης απέναντι στον ΚΑΟΔ (18/2), Τάσο Μούστο.

Βέβαια η πλευρά του Ολυμπιακού, δεν έχει ενημερωθεί επίσημα σχετικά με το περιεχόμενο της κλήσης τους, καθώς δεν έχουν λάβει στα χέρια τους το επίσημο έγγραφο, κάτι που αναμένεται να γίνει την Πέμπτη (28/02).

Keywords
Τυχαία Θέματα