ΕΣΚΑ | Α' Γυναικών: Εκλεισε το ρόστερ του Ζωγράφου

Με τα χρώματα του Ζωγράφου θα αγωνίζονται την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο η Γεωργία Βελούδου και η Δήμητρα Λαλιούτη.

Ο ΑΟ Ζωγράφου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλωσορίζει τις δύο παίκτριες στην ομάδα του ενώ συγχρόνως ενημερώνει πως το ρόστερ ενόψει της ερχόμενης σεζόν ολοκληρώθηκε:

"Ο Αθλητικός Όμιλος Ζωγράφου, σε συνέχεια προηγούμενου δελτίου τύπου, ενημερώνει για τις μετακινήσεις αθλητριών του γυναικείου τμήματός του. Στην ομάδα μας θα αγωνίζεται την νέα

σεζόν η αθλήτρια Γεωργία Βελούδου η οποία αποκτήθηκε με υποσχετική ενός έτους από τον Α.Σ.Αθηναικό. Επίσης στο ρόστερ της ομάδας μας προστέθηκε η αθλήτρια Δήμητρα Λιαλιούτη. Ο Αθλητικός Όμιλος Ζωγράφου θα ήθελε να καλωσορίσει τις δύο αθλήτριες και να τους ευχηθεί υγεία και επίτευξη των στόχων τους. Μετά και την προσθήκη των Χριστίνα Τριχά και Μαρία Χούμου, το ρόστερ του γυναικείου τμήματός μας ολοκληρώθηκε ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Η αθλήτρια Δήμητρα Κεσσέ, παραχωρήθηκε στον Γ.Σ. Προμηθέα με υποσχετική μεταγραφή ενός έτους. Η Δήμητρα ξεκίνησε από τις ακαδημίες του συλλόγου μας και κατάφερε με σκληρή δουλειά τα τελευταία 3 χρόνια να αποτελεί ένα από τα βασικότερα στελέχη της γυναικείας ομάδας. Της ευχόμαστε υγεία και να εκπληρωθούν οι στόχοι και τα όνειρά της.

Το Δ.Σ. του Αθλητικού Ομίλου Ζωγράφου"

Keywords
Τυχαία Θέματα