ΕΣΑΚΕ | Οι 4 υποψήφιοι πρόεδροι του ΕΣΑΚΕ

Πριν από δυο καλοκαίρια στις εκλογές του ΕΣΑΚΕ υπήρχε μόνος ένας υποψήφιος κι αυτός ήταν ο Βασίλης Οικονομίδης. Αυτό το καλοκαίρι όμως το ντέρμπι των εκλογών μοιάζει με τις εθνικές εκλογές αφού οι υποψήφιοι θα είναι τέσσερις!

Εκτός του νυν προέδρου, υποψηφιότητα κατέθεσαν ο

Γιώργος Χαλβατζάκης, ο Γιάννης Δαμιανίδης και ο Ευθύμης Ρεντζιάς, ενώ την τελευταία στιγμή αποσύρθηκε από την… κούρσα ο Σταύρος Δουβής.

Ο προεκλογικός αγώνας θα είναι σύντομος αφού οι εκλογές έχουν οριστεί για τις 19 Ιουνίου, αν και σ’ αυτή την εβδομάδα αναμένεται να γίνουν πολλά και κυρίως να ξεκαθαρίσει το ποιες ομάδες στηρίζουν ποιους υποψήφιους.

Χωρίς ακόμα να έχουν ανοίξει τα χαρτιά φαίνεται πως ο Οικονομίδης έχει τη σιωπηρή στήριξη του Παναθηναϊκού και ο Ρεντζιάς του Ολυμπιακού, ενώ τον Χαλβατζάκη στηρίζει σίγουρα ο Πανιώνιος. Το ερώτημα είναι για τον Δαμιανίδη αφού σίγουρα δεν πρόκειται να έχει τη στήριξη της πρώην του ομάδας, του Άρη.

Ένα άλλο ακόμα θέμα που θα… παίξει έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Ρεντζιάς δεν έχει πενταετή θητεία σε κάποια ΚΑΕ όπως ορίζεται από το καταστατικό που ψηφίστηκε το 1991. Γι’ αυτό το λόγο όπως έχει διαρρεύσει θα γίνει έκτακτη Γενική Συνέλευση. Το ζητούμενο είναι αν θα γίνει αποδεκτό από τις ομάδες ή θα πάνε σύμφωνα με τους τύπους και όχι με την ουσία.

Keywords
Αναζητήσεις
προεδροι του εσακε
Τυχαία Θέματα