ΕΣΑΚΕ | Ιωαννίδης: "Ενα All Star Game για όλες τις ηλικίες"

Ενθουσιασμένος που μετά από έναν χρόνο "αποχής" το All Star Game επιστρέφει, δήλωσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης, ο οποίος με την σειρά του αναφέρθηκε στον χαμό του Γιώργου Κολοκυθά.

Ο Γιάννης Ιωαννίδης, δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου του ΕΣΑΚΕ:

"Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση. Η παράδοση χρόνων συνεχίζεται, με την 20η γιορτή του μπάσκετ, την οποία θα παρακολουθήσουν πολλοί δια

ζώσης ή από την τηλεόραση, ώστε ο ΟΠΑΠ να καταλάβει την ανταποδοτικότητα, πως θα πάρει πολλά πράγματα από το μπάσκετ. Ο πρόεδρος του ΟΠΑΠ, Κωνσταντίνος Λουρόπουλος έπαιζε στο Σπόρτιγκ. Οπότε εδώ βρίσκεται καθαρά μπασκετική οικογένεια. Θα ήθελα αν είναι δυνατόν, να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Γιώργου Κολοκυθά, του καλύτερου παίκτη που πέρασε από τα ελληνικά γήπεδα, από το '60 ή όπως μου είπε στην κηδεία ο Μίμης Στεφανίδης και των προηγούμενων χρόνων.
Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να αποδειχθεί πως όταν υπάρχει διάθεση και ο ΟΠΑΠ και με λίγα χρήματα μπορεί να γίνει η δουλειά. Χαίρομαι που θα εκπροσωπηθούν οι νέοι και οι βετεράνοι. Που θα είναι ένα All Star Game ΟΠΑΠ, για όλες τις ηλικίες".

Keywords
Τυχαία Θέματα