ΕΣΑΚΕ | Χαλβατζάκης: "Σας καλώ όλους να απολαύσετε το μπάσκετ"

Το All Star Game είναι προ των πυλών και ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης κάλεσε όλο τον κόσμο να απολαύσει το μπάσκετ, ενώ στάθηκε και στον χαμό του Γιώργου Κολοκυθά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Χαλβατζάκης κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (06/03).

"Υπάρχει μία χαρμολύπη. Από τη μία αισθανόμαστε μεγάλη χαρά που διοργανώνουμε το διήμερο

εκδηλώσεων και από την άλλη υπάρχει λύπη μετά τον απροσδόκητο χαμό του Γιώργου Κολοκυθά. Έζησε το μπάσκετ από τα παιδικά του χρόνια, θα χαίρεται που θα δει τα παιδιά να αγωνίζονται από εκεί πάνω που θα βρίσκεται.

Και πάνω από όλα θα χαρεί να δει τα παιδιά των Εθνικών oμάδων να παίζουν μεταξύ τους. Με τη βοήθεια όλων και κυρίως του ΟΠΑΠ, θα είναι το πιο οικονομικό All Star Game ΟΠΑΠ όλων των εποχών. Δεν θα δοξευτεί ούτε ευρώ, δίχως λόγο ενώ θα θα βοηθήσουμε όσους έχουν πραγματική ανάγκη.


Θα πρέπει να πω ότι γενικά πάμε καλά, το κύριο θέμα που θα μας απασχολήσει είναι η βία. Εκεί θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να την εξαλείψουμε. Σας καλώ όλους να έρθετε στην Πάτρα και να απολαύσετε το μπάσκετ. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους χορηγούς μας, τον ΟΠΑΠ και την ΕΡΤ που μας στηρίζουν και μας βοηθούν".


"Από την επόμενη ημέρα που θα τελειώσει το All Star Game, θα κάνουμε τα απαραίτητα για να έχουμε και του χρόνου αυτή τη γιορτή. Ας μην ξεχνάμε πάντως σε ποια εποχή ζούμε και τι κρίση περνάει η χώρα. Θα γίνεται το All Star Game, όσο θα έχουμε τον ΟΠΑΠ δεν φοβόμαστε τίποτα. Προσπαθούμε να μπορούμε και μόνοι μας το κουμάντο μας για να μπορούμε να διοργανώνουμε μόνοι μας το All Star".

Keywords
Τυχαία Θέματα