ΕΣΑΚΕ | MVP του πρωταθλήματος ο Σπανούλης!

Η παρουσία, η ηγετική προσωπικότητα και οι εμφανίσεις του με τον Ολυμπιακό, πρόσφεραν στον Βασίλη Σπανούλη τον τίτλο του MVP του ελληνικού πρωταθλήματος και φυσικά μία θέση στην καλύτερη πεντάδα της Α1.

Ο αρχηγός των Πειραιωτών, στις 13 Μαίου όταν ο Ολυμπιακός στέφθηκε Πρωταθλητής Ευρώπης, αναδείχθηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης του Φάιναλ φορ

της Κωνσταντινούπολης. Κάποιες μέρες αργότερα παίρνει το ίδιο βραβείο για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για τον τίτλο του κορυφαίου παίκτη της Α1, τονίζοντας ότι η επιτυχία είναι ομαδική και η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί το επιστέγασμα της εξαιρετικής φετινής πορείας του Ολυμπιακού.

"Κατ' αρχάς οφείλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εκπροσώπους των ΜΜΕ που μου έκαναν την τιμή να με ψηφίσουν πολυτιμότερο παίκτη του πρωταθλήματος. Το βραβείο αυτό έρχεται ως επιστέγασμα των επιτυχιών του φετινού Ολυμπιακού, με το πρωτάθλημα να αποτελεί, απ' το ξεκίνημα της σεζόν, τον μεγάλο μας στόχο. Προσωπικά νιώθω χαρούμενος που κατακτώ μία σημαντική ατομική διάκριση, ωστόσο οφείλω να υπογραμμίσω ότι μερίδιο σ' αυτή έχουν όλοι μου οι συμπαίκτες και οι υπόλοιποι άνθρωποι της οικογένειας του μπασκετικού Ολυμπιακού. Δεν κερδίζει ο Σπανούλης, ή ο εκάστοτε Σπανούλης, αλλά η ομάδα", ήταν τα όσα δήλωσε ο "Kill Bill".

Keywords
Τυχαία Θέματα