ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ | Πέρκος: "Το μέλλον μάς ανήκει"

Ο Ερμής Λαγκαδά ξεκίνησε με το "αριστερό" τη νέα σεζόν, καθώς ηττήθηκε από τα Τρίκαλα για την Α΄ Φάση του Κυπέλλου, αλλά ο Στέφανος Πέρκος, προπονητής της ομάδας, δεν έκρυψε την αισιοδοξία για την συνέχεια των υποχρεώσεων των "πρασίνων".


"Παίζαμε κόντρα σε μια ομάδα που θα είναι από τα φαβορί για την άνοδο έχοντας εξαιρετικό ρόστερ και έναν εκ των κορυφαίων προπονητών της κατηγορίας. Δεν αντέξαμε στην πίεση. Βρέθηκε και ο Κακλαμάνος σε

απίστευτη μέρα κι έτσι στο τέλος χάσαμε και με διαφορά που ήταν λίγο άδικη για την προσπάθειά μας. Ωστόσο κι εμείς βγάλαμε πολλά θετικά συμπεράσματα από το παιχνίδι. Άλλωστε στην χθεσινή μας πεντάδα αγωνίστηκαν 3 αθλητές που είναι κάτω των 22 ετών", δήλωσε αρχικά ο Στέφανος Πέρκος στο lagadas.net και στη συνέχεια αναφέρθηκε στους φετινούς στόχους του Ερμή Λαγκαδά:

"Σίγουρα ο στόχος δεν είναι άλλος από την σωτηρία. Έχουμε την πιο νεανική ομάδα της κατηγορίας (μ.ό. 22 έτη) η οποία όμως ελπίζουμε ότι θα καλύψει την απειρία με το αστείρευτο ταλέντο. Σίγουρα η παρουσία των Αναγνωστόπουλου κα Γεωργίτση θα βοηθήσει τα νεαρά παιδιά. Θεωρώ όμως ότι αξίζουν και τη στήριξη μας και την υπομονή μας. Αλήθεια ξέρετε καμιά άλλη ομάδα στην Α2 που να έχει 2 18χρονους στην πρώτη πεντάδα (Καλογιαννίδης, Καμαριώτης) και άλλους τέσσερις 18χρονους στην δωδεκάδα; Ωστόσο, θεωρώ ότι το αποτέλεσμα που θα βγει στο γήπεδο θα μας δώσει για φέτος τη σωτηρία, ούτως ώστε να προγραμματίσουμε με σταθερά βήματα την συνέχεια. Ειλικρινά πιστεύω ότι το μέλλον ανήκει στον Ερμή".

Οσον αφορά για την φετινή Α2 σημείωσε πως "πρόκειται για ένα πρωτάθλημα με τεράστιο ενδιαφέρον και ανταγωνισμό το οποίο ωστόσο μαστίζεται από τρομερά οικονομικά προβλήματα. Πρέπει να προστατευθεί ως κόρη οφθαλμού και να μπουν βάσεις και κανόνες που θα οδηγήσουν σε εξυγίανση. Φέτος, αν και δεν υπάρχει το μεγάλο φαβορί πιστεύω ότι τα Τρίκαλα, η Κηφισιά, ο ΟΦΗ είναι προς το παρόν πολύ δυνατοί. Περιμένουμε και την ολοκλήρωση των ρόστερ ωστόσο νομίζω ότι και οι Σέρρες με το Παγκράτι και θα βάλουν υψηλούς στόχους. Οι υπόλοιποι είμαστε στην ίδια μοίρα αν και νομίζω ότι οι 2 νεοφώτιστοι της Αθήνας (Φιλαθλητικός & Αγία Παρασκευή) είναι ικανοί για την έκπληξη".

Σχετικά με τους προσωπικούς του στόχους δεν έκρυψε πως "είμαι πολύ περήφανος που βρίσκομαι και προπονώ την ομάδα του τόπου μου (σ.σ κατάγεται και ζει μόνιμα στον Λαγκαδά). Άλλωστε όλοι στον Λαγκαδά μεγαλώσαμε αθλητικά με τον Ερμή. Είναι πολυτέλεια για τον τόπο μας και φορέας προβολής και διαφήμισης της περιοχής μας. Οι στόχοι μου αυτή τη στιγμή είναι παράλληλοι με αυτούς του Ερμή. Άλλωστε θεωρώ ότι στον Ερμή γίνεται εξαιρετική δουλειά σε κάθε επίπεδο και πρέπει να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να πετύχει αυτή η προσπάθεια. Ένιωσα μεγάλη χαρά σήμερα το πρωϊ βλέποντας πάνω από 200 παιδιά να έχουν ενταχθεί στις ακαδημίες του Ερμή από την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας. Εκεί είναι το μέλλον, αυτά τα παιδιά είναι οι μελλοντικοί πρωταγωνιστές της ομάδας, όπως φυσικά γίνεται και σήμερα
Keywords
Τυχαία Θέματα