Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ | Εξάμηνος αποκλεισμός από ΦΕΑ σε Χαλιβέρα και Σταμάτη

Στην αντεπίθεση πέρασε η ΦΕΑ και μετά τις αποφάσεις του έκτακτου Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας, τιμώρησε με εξάμηνο αποκλεισμό τις Εβίνα Σταμάτη και Τάνια Χαλιβέρα.

Οι δύο αθλήτριες έχουν προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ για να μείνουν ελεύθερες από την ΦΕΑ, καθώς τους οφείλονται χρήματα από την ομάδα. Η Εβίνα Σταμάτη και η Τάνια Χαλιβέρα αγωνίστηκαν στο τουρνουά του Κρόνου Αγ.

Δημητρίου με το Ελληνικό και γι' αυτό το λόγο το έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της ΦΕΑ τις τιμώρησε με εξάμηνο αποκλεισμό και ζητάει από την ΕΟΚ την επικύρωση των αποφάσεων αλλά και την τιμωρία της ομάδας του Ελληνικού.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της ΦΕΑ:
Ομόφωνα αποφασίστηκαν:
1. Να τιμωρηθεί με 6μηνο αποκλεισμό από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα, η αθλήτρια Σουλτάνα Χαλιβέρα (το δελτίο της οποίας ανήκει στη ΦΕΑ και ανανεώθηκε από την ΕΟΚ για την περίοδο 2012 – 2913), διότι όχι μόνο δεν παρουσιάζεται στις προπονήσεις της γυναικείας ομάδας του συλλόγου, όπως έχει κληθεί με εξώδικη πρόσκληση αλλά συμμετείχε σε επίσημο τουρνουά, με την ομάδα του Ελληνικού, χωρίς να έχει ζητήσει και να έχει πάρει τη σχετική άδεια.


2. Να τιμωρηθεί επίσης με 6μηνο αποκλεισμό από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα, η αθλήτρια Ευδοκία Σταμάτη (το δελτίο της οποίας ανήκει στη ΦΕΑ και ανανεώθηκε από την ΕΟΚ για την περίοδο 2012 – 2913), διότι συμμετείχε στο ίδιο επίσημο τουρνουά, με την ομάδα του Ελληνικού, χωρίς να έχει ζητήσει και να έχει πάρει τη σχετική άδεια.


3. Να κοινοποιηθούν οι εν λόγω τιμωρίες στην ΕΟΚ, με το αίτημα της επικύρωσής τους.


4. Να ζητηθεί από την ΕΟΚ η επιβολή αυστηρής τιμωρίας στο σύλλογο του Ελληνικού, για τη χρησιμοποίηση αθλητριών άλλου συλλόγου, χωρίς τη συγκατάθεση του σωματείου τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα