ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ | Μιλάει με Ράπτη, στο στόχαστρο γκαρντ της Α1

Το πρώτο ραντεβού για τον Ερμή Λαγκαδά έχει οριστεί για τις 27 Αυγούστου, όταν και θα ξεκινήσει η προετοιμασία του ενόψει της ερχόμενης σεζόν, ενώ ανοιχτά παραμένουν δύο μεταγραφικά... μέτωπα.

Η ομάδα του Στέφανου Πέρκου βρίσκεται σε συζητήσεςι με τον Αλέξη Ράπτη - ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στο Παγκράτι - και το ενδεχόμενο να ολοκληρωθεί η συμφωνία ως το τέλος της εβδομάδας δεν πρέπει να αποκλειστεί. Παράλληλα, ο Ερμής Λαγκαδά κινείται για την απόκτηση ενός πλεϊμέικερ και έχει στρέψει την προσοχή του σε έναν ταλαντούχο παίκτη της Α1.

Η ανακοίνωση του Ερμή Λαγκαδά αναφέρει:

"Η έναρξη της προετοιμασίας για τη σεζόν 2012 - 2013 θα γίνει στις 27 Αυγούστου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.00 στο κλειστό γυμναστήριο Λαγκαδά. Καλούνται οι κάτωθι αθλητές: Αναγνωστόπουλος, Παρίτσης, Καϊκλής, Ονάσογλου, Κασούρας, Τιλλ, Ζησόπουλος, Καμαριώτης, Μαυροκεφαλίδης, Τσιόγκας, Γκόνος, Ιωαννίδης, Αραμπατζής.

Εν τω μεταξύ για σήμερα έχει προγραμματιστεί η έναρξη της προετοιμασίας για το εφηβικό τμήμα στο οποίο ωστόσο συμμετέχει σχεδόν η μισή αντρική ομάδα.

Στα μεταγραφικά νέα, έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με τον Αλέξη Ράπτη ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στο Παγκράτι και προέρχεται από τον Πιερικό/Αρχέλαο και δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Τέλος το ενδιαφέρον του Ερμή στρέφεται στη απόκτηση play maker όπου εξετάζονται αρκετοί νεαροί αθλητές με την προσοχή να στρέφεται σε ένα πολύ ταλαντούχο αθλητή από ομάδα της Α1".

Keywords