ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ | "Αντώνη σ' ευχαριστούμε!"

Ο Αντώνης Ρέμος έδωσε "ρέστα" στη συναυλία -φιλανθρωπικού χαρακτήρα- στο Λαγκαδά και ο τοπικός Ερμής τον ευχαρίστησε για τη συγκλονιστική παρουσία του. Στα αγωνιστικά, η ομάδα προετοιμάζεται για τα "Γεωργούδεια", που θα διεξαχθούν 27 και 28 Σεπτεμβρίου.

Το δελτίο Τύπου του Ερμή Λαγκαδά:

"Αισθανόμαστε την μέγιστη υποχρέωση να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας - για πολλοστή φορά - τον μεγάλο τραγουδιστή και άνθρωπο που ανέδειξε ο τόπος μας, τον Αντώνη Ρέμο που συγκλόνισε με την παρουσία του στην προχθεσινή φιλανθρωπική συναυλία και συγκίνησε όλους εμάς που νιώθουμε περήφανοι

που είμαστε συντοπίτες του. Αντώνη Σ' Ευχαριστούμε! Παράλληλα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Λαγκαδά και την ΔΗΚΕΛ για την αμέριστη συμπαράστασή τους για την επίτευξη μιας τόσο μεγάλης εκδήλωσης.

Τα μάτια, πλέον, όλων στον Ερμή στρέφονται στην ολοκλήρωση του ρόστερ της ομάδας με την ελπίδα και την αισιοδοξία ότι οι εκκρεμότητες θα ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Ωστόσο, στον Ερμή υπάρχει προετοιμασία και για το καθιερωμένο τουρνουά "Γεωργούδεια" το οποίο αναμένεται να διεξαχθεί για 32η συνεχόμενη φορά (το μακροβιότερο τουρνουά) στη μνήμη του αδικοχαμένου αθλητή της ομάδας Φώτη Γεωργούδη. Το τουρνουά θα λάβει χώρα στις 27 & 28 Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή του Ερμή Λαγκαδά, του Στρατωνίου, της Ευρώπης Πευκοχωρίου και της ΧΑΝΘ.

Το ακριβές πρόγραμμα των αγώνων θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες ημέρες".

Keywords
Τυχαία Θέματα