ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Σε ρυθμούς... Λονδίνου και Ατλάντα το "Pick N Roll"

To "Pick N Roll" της Τρίτης (9/4-21.00) κινείται σε ρυθμούς... Λονδίνου και Ατλάντα. Δείτε την αποκλειστική συνέντευξη στον Βασίλη Σκουντή του Αργύρη Πεδουλάκη, ο οποίος μιλάει για τη σύγκριση με τον προκάτοχο του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, για τα επικριτικά σχόλια που έχει ακούσει και φυσικά για τη σειρά με την Βαρκελώνη.

Από το ΣΕΦ, ο Ρήγας Δάρδαλης "ανακρίνει" τον Κώστα Παπανικολάου. Ένα εικοσιτετράωρο πριν το πρώτο ματς με την Εφές, ο διεθνής φόργουορντ τονίζει τι πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός

απέναντι στους Τούρκους και εξηγεί την εκπληκτική του εμφάνιση με αντίπαλο την Κίμκι.

Μην χάσετε το αφιέρωμα στον τελικό του NCAA που χαρακτηρίσθηκε ως ο κορυφαίος των τελευταίων ετών, με το Λούιβιλ του Ρικ Πιτίνο να σηκώνει την κούπα και να την αφιερώνει στον Κέβιν Ούερ. Ο ανατριχιαστικός τραυματισμός του τελευταίου προκάλεσε παγκόσμιο σοκ και δύο Έλληνες ορθοπαιδικοί χειρουργοί με εξειδίκευση στις αθλητικές κακώσεις, ο Δημήτρης Παππάς και ο Νίκος Κωνσταντίνου, δίνουν την επιστημονική εξήγηση για το πως "κόπηκε" το πόδι του στα δύο.

Μέσα σ’ όλα ο σπουδαίος σουτέρ των Ουόριορς Κλέι Τόμπσον μιλάει στον Νίκο Παπαιωάννου για τη σχέση του με τον πατέρα του Μάικαλ (παλιό πρωταθλητή με τους Λέικερς), ενώ ο Θανάσης Ασπρούλιας παρουσιάζει τη γυναίκα-θαύμα Μπρίτνει Γκραίνερ, που έκανε τον ιδιοκτήτη των Μάβερικς Μαρκ Κιούμπαν να σκέφτεται το ενδεχόμενο να της προσφέρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ.

Στον επίλογο, δείτε πλάνα από την τελετή εισαγωγής στο Χολ Οφ Φέιμ του Ρικ Πιτίνο, του Γκάρι Πέιτον και άλλων σπουδαίων μορφών του Παγκόσμιου μπάσκετ.

Όλα αυτά το βράδυ της Τρίτης στο "Pick N Roll" στον OTE SPORT 3.

Keywords
Τυχαία Θέματα