ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ | Τα πρακτικά της συνεδρίασης του ΣΕΔΚΑ (8/4)

Τη Δευτέρα (8/4) πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, με τον ΣΕΔΚΑ να αναρτά τα πρακτικά στην επίσημη ιστοσελίδα του.

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ που έγινε στις 08/04/2013 και ώρα 19:00 μμ, με παρόντες όλα τα μέλη του Δ.Σ πλην του κ.κ Ντάβαρη Παν. που απουσίαζε για προσωπικούς λόγους, αφού εξέτασε τα παρακάτω θέματα έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Θέμα 1ο : ΧΟΡΗΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Έγινε συνάντηση των μελών του Δ.Σ με εκπρόσωπο ενδιαφερόμενης εταιρείας για την σύναψη συμφωνίας για νέα χορηγία προς

το Σύνδεσμο. Αφού κατατέθηκαν προτάσεις και από τα δύο μέρη αποφασίστηκε να γίνει νέα συνάντηση τις επόμενες μέρες για πιο ολοκληρωμένη προσφορά.

Θέμα 2ο : ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Έγινε ενημέρωση των μελών του Δ.Σ για μία πρώτη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με εταιρεία για τη δημιουργία ιστοσελίδας του Συνδέσμου. Αποφασίστηκε να γίνει έρευνα και για άλλες δυνατές προσφορές.

Θέμα 3ο : ΠΡΟΣΤΑΖ ΟΔΚΕ 2013

Μετά από συζήτηση που έγινε για το εν λόγω θέμα, κατατέθηκαν προς ψηφοφορία οι παρακάτω δύο προτάσεις:
1. Να προταθούν ως υποψήφιοι όλοι ανεξαρτήτως οι διαιτητές –μέλη μας που πληρούν τις προϋποθέσεις για την συμμετοχή τους στο επερχόμενο προστάζ της ΟΔΚΕ
2. Να προταθούν οι πέντε (5) κατά τεκμήριο με βάση την αγωνιστική τους παρουσία ικανότεροι διαιτητές- μέλη μας.

Στην ψηφοφορία που ακολούθησε, την πρώτη πρόταση ψήφισαν οι κ.κ Βιδάλης Θ., Τεφτίκης Κ. και Κορομηλάς Η. Σύνολο τρεις 3 ψήφοι.

Τη δεύτερη πρόταση ψήφισαν οι κ.κ. Παπαδημητρίου Ν. , Μουζάκης Κ., Αναστόπουλος Π., Ανδρικόπουλος Γ., Παπαθανασίου Σ. και Ντάβαρης Π. (μέσω σχετικού e-mail που έστειλε πριν την συνεδρίαση και επισυνάπτεται στα πρακτικά). Σύνολο έξι (6) ψήφοι.

Κατόπιν τούτου η απόφαση του Δ.Σ, κατά πλειοψηφία, είναι να προταθούν ως υποψήφιοι για το προστάζ της ΟΔΚΕ για το 2013 τα παρακάτω μέλη μας (κατά αλφαβητική σειρά):
● ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
● ΓΚΟΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
● ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
● ΣΙΔΕΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
● ΣΚΑΛΤΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα