ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Οι αποδοκιμασίες των Παναθηναϊκών στον Ράτζα

Πολύ πλούσια θα είναι και η αυριανή μπασκετική εκπομπή «JUMP SHOOT» με τον Τόλη Κοτζιά στο ΑΡΤ (πρώην ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ, 13.00-14.00). Εκεί, όπου καλεσμένος είναι ο παλιός άσος του Πανιωνίου και νυν σχολιαστής των παιχνιδιών της Α1 στην κρατική τηλεόραση, Μάκης Δρελιώζης.

Αναλυτικά μπορείτε να παρακολουθήσετε:

1) Εκτενή πλάνα και ρεπορτάζ από τις μάχες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού

στην Ευρωλίγκα. Πλάνα από όλα τα ματς του TOP-16.

2) Ρεπορτάζ από όλα τα ματς της προηγούμενης αγωνιστικής της Α1 και δη πλάνα από τα παιχνίδια, που δεν έδειξε η κρατική τηλεόραση.

3) Η Α2 στο «πιάτο» σας. Ανάλυση του πρωταθλήματος, πλάνα από το Νέα Κηφισιά-Νίκη Βόλου και δηλώσεις των Σακελλαρίου, Κακαργιά και Ζαφειρούδη.

4) Το απίστευτο κάρφωμα του Τόνι Ζίνο.

5) Ο Λίλαρντ των Μπλέιζερς κάνει «πράγματα και θάματα» στην πρώτη του χρονιά στο ΝΒΑ. Κάτι ανάλογο περιμένουμε από τον Μάρκους Σμαρτ του Οκλαχόμα Στέιτ. Η εκπομπή παρουσιάζει το νέο «δυναμίτη» του αμερικάνικου μπάσκετ.

6) Εχετε παρακολουθήσει τον πατέρα του Κόμπε Μπράιαντ σε δράση; Αν όχι, η εκπομπή σάς δίνει την ευκαιρία.

7) Αφιέρωμα στον τεράστιο Ντράζεν Πέτροβιτς.

8) Απίστευτο ρετρό με οπαδούς του Παναθηναϊκού να βρίζουν τον Ντίνο Ράτζα στο αεροδρόμιο, μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Τιμσίστεμ.

9) Διαγωνισμός με δώρα. Μπαίνετε στην σελίδα του JUMP SHOOT στο FACEBOOK, βρίσκετε τον εικονιζόμενο και μπορεί να είστε ο τυχερός.

10) Από αυτή την εκπομπή, μπορείτε να στέλνετε το μπασκετικού περιεχομένου βίντεό σας. Τα καλύτερα θα προβάλλονται στην επόμενη εκπομπή. Μπορείτε να τα στέλνετε στο FACEBOOK (Tolis Kotzias B).

Keywords
Τυχαία Θέματα