Β' ΕΘΝΙΚΗ | Τραπεζανλίδης: "Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας"

Ο Φίλιππος Βέροιας την προσεχή Κυριακή (03/03) θα υποδεχθεί τον Αίαντα Ευόσμου και ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Τραπεζανλίδης κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει τις προσπάθειες των παικτών του Δημήτρη Γκίμα σ’ αυτή τη δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος.

Ο κόουτς, Δημήτρης Γκίμας δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και ως εκ τούτου θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του για το ματς της Κυριακής. Σε δηλώσεις που έκανα ο προπονητής της ομάδας, στο filipposbc.gr ανέφερε: "Σεβόμαστε τον Αίαντα και θα τον αντιμετωπίσουμε όπως και όλες τις ομάδες μέχρι τώρα. Δεν χαλαρώνουμε και συνεχίζουμε

την σκληρή δουλειά".

Την στήριξη του κόσμου μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας, ζήτησε ο Πρόεδρος του Φίλιππου, Γιώργος Τραπεζανλίδης. "Η νίκη με τον Ηρακλή ήταν πολύ σημαντική και μας έδωσε ένα προβάδισμα σε σχέση με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Πιστεύω όμως ότι η πιο δύσκολη φάση του πρωταθλήματος για τον Φίλιππο είναι από δω και πέρα. Απευθύνομαι στον κόσμο, ο οποίος πρέπει να καταλάβει την κρισιμότητα των από δω και πέρα παιχνιδιών, αρχίζοντας με τον Αίαντα Εύοσμου την Κυριακή, και να βρεθεί στο γήπεδο δίνοντας ώθηση στην ομάδα για να κρατηθεί η έδρα μας αλώβητη.

Η συγκλονιστική του παρουσία, στα προηγούμενα παιχνίδια ήταν καθοριστική για τους παίχτες και τους προπονητές. Αυτό θέλουμε να συνεχιστεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Κάνω έκκληση λοιπόν στο φίλαθλο κοινό της Βέροιας να στηρίξει για μια ακόμη φορά την προσπάθεια μας. Όμως δεν πρέπει να υπάρχει κανένας εφησυχασμός από παίχτες και προπονητές και όπως δήλωσα και στους ίδιους, τα πανηγύρια μετά την νίκη του Ηρακλή τέλειωσαν από την επόμενη μέρα.

Η ομάδα αγωνιστικά αλλά και οικονομικά είναι στην καλύτερη της φάση και έχουμε όλες τις προδιαγραφές, στο δυσκολότερο, όπως είπα και προηγουμένως, σημείο τους πρωταθλήματος να διεκδικήσουμε καθαρά την άνοδο μας στην Α2. Σας περιμένουμε όλους λοιπόν στο γήπεδο…".

Τέλος η ομάδα ανακοίνωσε ότι: "Από την διοίκηση του Φιλίππου Βέροιας μοιράστηκαν την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 500 εισιτήρια σε Γυμνάσια της Βέροιας θέλοντας οι νέοι της περιοχής μας να βρεθούν κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα. Επίσης για τα παιδιά της Ακαδημίας η Διοίκηση θα διαθέσει λεωφορείο για την μετάβαση τους στο γήπεδο συνοδεία των προπονητών της Ακαδημίας. Το λεωφορείο θα ξεκινήσει από την πλατεία της Ελιάς στις 16:15".

Keywords
Τυχαία Θέματα