ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Ο Τζέισον Κιντ στο "Pick n Roll"

Το Pick n Roll έρχεται το βράδυ της Τρίτης (21.00-22/1) στο OTE Sport3 με εντυπωσιακά θέματα από τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ! Δείτε την αποκλειστική συνέντευξη του δύο φορές Χρυσού Ολυμπιονίκη και πρωταθλητή του ΝΒΑ το 2011 Τζέισον Κιντ στον Βασίλη Σκουντή και τον Ρήγα Δάρδαλη, αλλά και την εξομολόγηση του Καρμέλο Άντονι πως ακόμα τον «ενοχλεί» η ήττα από την Εθνική Ελλάδας
στον ημιτελικό του Μουντομπάσκετ του 2006.

Ο πρόεδρος των Ντιτρόιτ Πίστονς και σπουδαία μορφή του Αμερικανικού μπάσκετ Τζο Ντουμάρς χαρακτηρίζει τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς «τον καλύτερο προπονητή του κόσμου» και πλέκει το εγκώμιο των Σπανούλη-Διαμαντίδη, ενώ ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς αποκαλύπτει τις... προθέσεις του για το ΝΒΑ.

Δείτε επίσης το αφιέρωμα στην αναμέτρηση πατέρα και γιου Ρίβερς με τον προπονητή των Σέλτικς να μιλάει στην κάμερα του ΟΤΕ Sport για το... καμάρι του και στον επίλογο θα παρακολουθήσετε ένα βίντεο έκπληξη!

Ο παλιός Παγκόσμιος πρωταθλητής με την Εθνική Γαλλίας και πρωταθλητής Αγγλίας με την Άρσεναλ Ρομπέρτ Πιρές αποκαλύπτει την αγάπη του για το μπάσκετ και μας συστήνει την πανέμορφη ελληνίδα σύζυγο του!

Όλα αυτά το βράδυ της Τρίτης στις στο Pick n Roll με τον Βασίλη Σκουντή!

Keywords
Τυχαία Θέματα