ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Ιτούδης για Ομπράντοβιτς στο Pick N Roll

Δείτε στο Pick N Roll της Τρίτης (29/10, 21.00) τη συνέντευξη του Δημήτρη Ιτούδη, αλλά του εκ Ρεθύμνου ορμώμενο προέδρου του στην Τουρκική Μπάνβιτ στον Βασίλη Σκουντή και τον Ρήγα Δάρδαλη.

Ο Έλληνας προπονητής μιλάει για την σχέση που έχει οικοδομήσει με τους Τούρκους, αλλά και για την σχέση που δεν έχει... χαλάσει με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, την ίδια στιγμή που ο πρόεδρος Οζκάν Κίλιτς εξηγεί γιατί ήθελε τον Ιτούδη στην ομάδα του.

Επίσης τα δύο μεγάλα αστέρια της Φενέρμπαχτσέ Λίνας Κλέιζα και Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς περιγράφουν την συνεργασία

τους με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και τους υψηλούς στόχους που έχει φέτος η Τουρκική ομάδα.

Ο Κλέιζα αναπολεί τις μέρες του στον Ολυμπιακό και ο Μπογκντάνοβιτς αναφέρεται στο ενδεχόμενο μετακόμισης του στους Μπρούκλιν Νετς, οι οποίοι έχουν τα δικαιώματα του στο ΝΒΑ.

Μην χάσετε το αφιέρωμα στην πρεμιέρα του ΝΒΑ, στο οποίο φέτος για πρώτη φορά αγωνίζονται τρεις Έλληνες (Αντετοκούμπο στους Μπακς, Κουφός-Καλάθης στους Γκρίζλίς).

Ο Εισί Λο του Ολυμπιακού με την εμπειρία του σε Χοκς, Ουόριορς και Μπουλς δίνει τα προγνωστικά του και μιλάει για τον παλιό του συμπαίκτη του Σικάγο Ντέρικ Ρόουζ! Δείτε επίσης τι έκαναν την εβδομάδα που μας πέρασε, ο Γιάννη Μπουρούσης με την Ρέαλ, ο Κώστας Παπανικολάου με τηνΜπαρτσελόνα και οι υπόλοιποι Έλληνες στο Ισπανικό πρωτάθλημα. Όλα αυτά στο «Pick N Roll» στις 9 το βράδυ της Τρίτης με τον Βασίλη Σκουντή, ο οποίος θα έχει στο στούντιο τον προπονητή Ντράγκαν Σάκοτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα