ΠΑΟΚ | Μαρκόπουλος: «Για 40 λεπτά το κάτι παραπάνω»

O ΠΑΟΚ έχει κάνει το δύο στα δύο στο Eurocup, η Ανκαρα μετράει μόνο ήττες αλλά ο Σούλης Μαρκόπουλος επισήμανε τις παγίδες που κρύβει η αναμέτρηση (30/10) με την τουρκική ομάδα.

«Είναι μία πολύ καλή ομάδα. Έχει δύο ήττες στο Eurocup αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει καλούς παίκτες. Παιχνίδι με παιχνίδι θα είναι καλύτεροι, όταν

βρεθούν μεταξύ τους θα είναι διαφορετικοί. Εμείς πρέπει για 40 λεπτά να παίξουμε παραπάνω από τις δυνατότητές μας για να πάρουμε κάτι καλό στο τέλος του αγώνα. Εμείς κάθε παιχνίδι το βλέπουμε το ίδιο. Δεν μας ενδιαφέρει αν είναι πρωτάθλημα ή Ευρώπη, δεν σημαδεύουμε παιχνίδια, το ίδιο θα κάνουμε και αύριο. Δεν είναι μόνο οι ψηλοί τους καλοί και οι περιφερειακή τους είναι επικίνδυνοι. Για να παίξουν οι ψηλοί πρέπει και οι κοντοί να είναι καλοί άρα πρέπει να τα δούμε όλα», δήλωσε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε για την βελτιωμένη εικόνα που δείχνει η ομάδα του στο τρίτο και στο τέταρτο δεκάλεπτο των αναμετρήσεων που έχει δώσει μέχρι στιγμής:

«Δεν νομίζω ότι παρουσιάζεται διαφορετικός, απλώς αλλάζουμε τον τρόπο με τον οποίο παίζουμε στην επίθεση, δεν είναι άλλη ομάδα, η διάθεση είναι η ίδια».

Επίσης,ο Σούλης Μαρκόπουλος αναφέρθηκε και το ενδεχόμενο ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει έναν σέντερ: «Εμείς έναν παίκτη θέλουμε. Θέλουμε να είναι ψηλός, αν μας τύχει κάποιος παίκτης καλός σε άλλη θέση θα το δούμε».

Ο Μαρκ Πέιν είπε πως «είμαστε ενθουσιασμένοι, η Άνκαρα είναι πολύ σκληρή ομάδα, αν μπορέσουμε να μείνουμε προσηλωμένοι στην εκτέλεση του σχεδίου μας και προσέξουμε την άμυνά μας μπορούμε να κερδίσουμε. Είναι λίγος ο χρόνος προετοιμασίας, πρέπει να προσπαθείς να μείνεις συγκεντρωμένος, να προσπαθείς να μελετήσεις την αντίπαλη ομάδα και να μείνεις σε αυτά που θα σου πουν οι προπονητές

Δείχνουν πειθαρχημένοι, έχουν καλούς παίκτες και στην περιφέρεια και στο καλάθι. Δείχνουν υπομονή και δεν κάνουν λάθη, πρέπει να προφυλάξουμε την ρακέτα μας και να τους σταματήσουμε το σουτ. Δεν μπορεί η κούραση να είναι δικαιολογία, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην προπόνηση, δεν πρέπει κανένας μας να έχει χαλαρές προπονήσεις».

Τέλος, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης δήλωσε: «Θεωρώ ότι το κάθε παιχνίδι πρέπει να το κοιτάμε ξεχωριστά και να πηγαίνουμε για τη νίκη. Θέλουμε να δούμε την ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε αύριο και να πάμε για την νίκη. Τα ριμπάουντ είναι ένα στοιχείο που πρέπει να προσέξουμε, να κάνουμε μπλοκ άουτ και να συνεχίσουμε στην επίθεση. Στο ημίχρονο βλέπουμε τι κάνουμε λάθος και στο δεύτερο προσπαθούμε να διορθωθούμε. Τυχαίνει στο δεύτερο να είμαστε καλύτεροι κι έτσι κερδίζουμε τα ματς. Το σερί μας βοηθάει για τη συνέχεια. Ο αντίπαλος είναι δυνατός στην ρακέτα, έχουν έναν παίκτη 2.16 τον Κολούμποβιτς, ενώ είναι και ο Τάκερ που παίρνει κάποια αψυχολόγητα σουτ».

Keywords
Τυχαία Θέματα