ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Η Nike παρουσιάζει το νέο KOBE 8 SYSTEM (video)

Ταχύτητα. Ακρίβεια. Όραμα. Ευελιξία. Κάθε ένα από αυτά τα χαρακτηριστικά έχει τη δική του δύναμη. Όταν κάποιος τα συνδυάζει όλα μαζί, δεν τον σταματά τίποτα.

Κατά τη δημιουργία του KOBE 8 SYSTEM, η Nike Basketball ενσωμάτωσε κάθε διάσταση του αξεπέραστου τρόπου με τον οποίο παίζει ο Kobe Bryant. Συνδυάζει την καινοτομία με τις υψηλές επιδόσεις και είναι το πιο χαμηλό και το πιο ελαφρύ υπόδημα με την υπογραφή του

Kobe, με βάρος μόλις 272,16 γραμμάρια σε ανδρικό μέγεθος 42,5 . Η έμπνευση για την στάμπα σαν δέρμα φιδιού, προήλθε από το "alter ego" του Kobe στο γήπεδο, το φίδι Black Mamba, αλλά και από την Κινεζική χρονιά του Φιδιού που είναι το 2013.

Το KOBE 8 SYSTEM είναι αποτέλεσμα της στενής συνεργασίας μεταξύ του Eric Avar, Nike Performance Footwear Creative Director, της ομάδας του και του ίδιου του Kobe. Για τη νέα δημιουργία του, ο Kobe επιθυμούσε ένα υπόδημα που θα λειτουργούσε σαν προέκταση του πέλματός του, αντικατοπτρίζοντας την ταχύτητα των επιδόσεων του και παραμένοντας ταυτόχρονα σε πιο κοντινή απόσταση από το έδαφος.

“Εστιάζω πάντα στον τρόπο βελτίωσης του παιχνιδιού και στην επίτευξη των καλύτερων δυνατών επιδόσεων. Θέλω τα υποδήματά μου να μιμούνται την ταχύτητα με την οποία παίζω," δήλωσε ο Kobe. "Χάρη στις ελάχιστες μειώσεις του ύψους και του βάρους, μπορώ να παίζω ταχύτερα, με καλύτερο έλεγχο και να ελίσσομαι σε όλη την έκταση του γηπέδου – θέλω να νιώθω ότι κινούμαι με την ταχύτητα του φωτός".

H ομάδα σχεδιασμού της Nike ανταποκρινόμενη στις πληροφορίες που έλαβε από τον Kobe, ενσωμάτωσε το καινοτομικό υλικό- Nike Engineered Mesh -- για πρώτη φορά σε υπόδημα μπάσκετ. Αυτό εξασφαλίζει δυναμική εφαρμογή με εξαιρετικά μικρό βάρος, καθώς το 90% του δικτυωτού υλικού επιτρέπει στο πέλμα να αναπνέει από όλες τις κατευθύνσεις και το υπόλοιπο είναι υλικό με πυκνότερη ύφανση για αντοχή και ευκαμψία, που του επιτρέπει να κάμπτεται με φυσικό τρόπο μαζί με το πέλμα.

"Στα υποδήματα του Kobe, προσπαθούμε συνεχώς να φτάνουμε στα όρια των δυνατοτήτων ώστε να τα κάνουμε ταχύτερα, ακριβέστερα και πιο σύγχρονα," δήλωσε ο Avar. "Ο Kobe ποτέ δεν διστάζει να φανεί τολμηρός, επιθετικός, προκλητικός ώστε να εντυπωσιάσει. Η συνεργασία μας μαζί του αποτελεί μια ατελείωτη αναζήτηση του τέλειου υποδήματος για εκείνον.

Keywords
Τυχαία Θέματα