ΕΥΡΩΠΗ | Τεόντοσιτς: "Ελπίζω να τα καταφέρω..."

Ο Μίλος Τεόντοσιτς θέλει... σαν τρελός να δώσει το παρών στα γήπεδα της Σλοβενίας και να πάρει μέρος στο Ευρωμπάσκετ, ωστόσο δεν γνωρίζει σε τι κατάσταση θα βρίσκεται, ούτε μπορεί να προχωρήσει σε οποιαδήποτε πρόβλεψη.

"Ειλικρινά, δεν μπορώ ούτε εγώ, ούτε οι γιατροί να προβλέψουμε κάτι. Κάθε μέρα η κατάσταση γίνεται όλο και καλύτερη και ελπίζω σε 10 ημέρες να είμαι έτοιμος, αν και δεν μπορούμε να το προβλέψουμε αυτό. Είναι αρκετά πιθανό να βρεθώ στη Σλοβενία,

αλλά δεν μπορώ να ξέρω σε ποιο βαθμό θα μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Θέλω πάρα πολύ να βρεθώ εκεί, ανεξάρτητα αν είναι για 10 ή για 15 λεπτά. Θέλω να παίξω στη Σλοβενία και ελπίζω να τα καταφέρω", δήλωσε αρχικά ο 26χρονος πόιντ γκαρντ (1,96μ.) και πρόσθεσε:

"Τη Δευτέρα (20/8) ακολούθησα ένα μέρος της προπόνησης και αυτό με κάνει πραγματικά πολύ χαρούμενο. Νομίζω ότι τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα και είναι μεγάλη ευκαιρία να βρεθώ στη Σλοβενία. Όπως και να έχει, είμαι χαρούμενος που έβγαλα το μισό πρόγραμμα, κάτι που είναι πολύ θετικό".

Θυμίζουμε πως η Εθνική Σερβίας του Ντούσαν Ίβκοβιτς θα τεθεί αντιμέτωπη με τις Βοσνία, ΠΓΔΜ, Μαυροβούνιο, Λετονία και Λιθουανία στην πρώτη φάση του Ευρωμπάσκετ 2013 (4-22/9).

Keywords
Τυχαία Θέματα