ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ | Βετούλας: "Ξεκινάμε από το μηδέν"

Ο Απόλλωνας Πάτρας ξεκίνησε τη Δευτέρα (19/8) την προετοιμασία του εν όψει της νέας σεζόν, με τον Νίκο Βετούλα να αναφέρεται στη σημασία της διατήρησης του περσινού ελληνικού κορμού, ενώ παράλληλα άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας.

"Όπως κάθε χρονιά που ξεκινάει υπάρχουν χαμόγελα και αισιοδοξία. Όμως ξεκινάμε από το μηδέν. Είναι θετικό ότι κρατήσαμε τον περυσινό ελληνικό κορμό της ομάδας, αλλά αλλάξαμε τους Αμερικανούς που αποτελούν σχεδόν το 60% της δύναμης μας. Θα προσπαθήσουμε να τους εντάξουμε στο σύνολο θεωρώντας ότι είναι οι παίκτες που θέλουμε. Έχουμε

αφήσει δύο θέσεις κενές στο ρόστερ και προϊόντος του χρόνου θα κάνουμε εφόσον χρειαστεί τις επιλογές που πρέπει. Το πιο σημαντικό είναι να διαχειριστούμε, όπως και πέρυσι, σωστά τις δύσκολες στιγμές που σίγουρα θα έχουμε στη διάρκεια της περιόδου", δήλωσε αρχικά ο προπονητής των "μελανόλευκων", ενώ παράλληλα εξέφρασε την πίστη ότι οι Πατρινοί φίλαθλοι θα βρεθούν και φέτος στο πλευρό της ομάδας.

"Πιστεύω ότι ο κόσμος και φέτος θα στηρίξει την ομάδα, αλλά και εμείς πρέπει με την απόδοσή μας να τον φέρουμε στο γήπεδο".

Keywords
Τυχαία Θέματα