ΕΥΡΩΠΗ | Παρών ο Ούντριχ στο Ευρωμπάσκετ!

Τα τελευταία χρόνια απείχε από τις υποχρεώσεις της Εθνικής Σλοβενίας, θέτοντας ως προτεραιότητά του την καριέρα του στον μαγικό πλανήτη, ωστόσο ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, Μπένο Ούντριχ, δεν θα μπορούσε να μην δώσει το παρών στο προσεχές Ευρωμπάσκετ, το οποίο θα φιλοξενήσει η χώρα του!

Ο 30χρονος γκαρντ, που από το 2004 αγωνίζεται στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, αποφάσισε να ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό

συγκρότημα της χώρας του στο Ευρωμπάσκετ του 2013! Και αυτό διότι η Σλοβενία θα είναι η οικοδέσποινα της διοργάνωσης και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να στερήσει από τους συμπατριώτες του την ευκαιρία και τη χαρά να τον... απολαύσουν από κοντά!

Εξάλλου, άπαντες στην Σλοβενία -συμπεριλαμβανομένου και του ιδίου- γνωρίζουν πολύ καλά ότι με τον Ούντριχ στη σύνθεσή τους έχουν μία πιθανότητα παραπάνω για διάκριση!

Ο Μπένο Ούντριχ τη φετινή σεζόν μετρά 7,6 πόντους, 3,8 ασίστ και 2,3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο με τη φανέλα των Μπακς και αν μη τι άλλο θα αποτελέσει άκρως σημαντικό "όπλο" στα χέρια του ομοσπονδιακού προπονητή της Σλοβενίας!

Keywords
Τυχαία Θέματα