ΕΥΡΩΠΗ | Γκετσεβίτσιους: "Στην Ελλάδα το απόλαυσα..."

Ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους σε δηλώσεις του στον λιθουανικό Τύπο, δήλωσε ευχαριστημένος από τι διετή του παρουσία στον Ολυμπιακό και πως απόλαυσε το μπασκετ.

"Στην πρώτη σεζόν στον Ολυμπιακό τα πήγα καλύτερα, αλλά δεν κλήθηκα στην εθνική ομάδα. Τότε, υπήρχαν και πολλοί καλοί παίκτες στη θέση μου. Από αυτό το καλοκαίρι

δεν αγωνίζονται οι Καουκένας και Γιασικεβίτσιους και έτσι κλήθηκα. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, το σκεφτόμουν και χάρηκα όταν διάβαζα στον Τύπο πως θα ήμουν στους υποψήφιους. Φυσικά και όταν καλείσαι, θέλει να είσαι στη 12άδα. Αλλά, πιστεύω πως δύσκολα θα είμαι στη 12άδα και θα κάνω προπονήσεις ή ατομικές ή σε κάποια ομάδα", είπε αρχικά ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους στην ιστοσελίδα "basketnews.lt".

Για την προοπτική να παίξει στη Ζαλγκίρις: "Υπάρχουν προτάσεις. Θα τις σκεφτώ, θα δω ποια είναι καλύτερη για μένα και θα πάρω την τελική μου απόφαση".

Για τις προυποθέσεις που θέτει για να υπογράψει σε μια ομάδα: "Πάντα κοιτάω την καλύτερη πρόταση. Ποτέ δεν πήγα σε ομάδα που πρόσφερε απλώς περισσότερα χρήματα. Ακόμα και να ήταν η καλύτερη στην Ευρωλίγκα. Για μένα, το σημαντικό είναι να υπάρχουν καλές συνθήκες προπονήσεων και ζωής. Βέβαια, θα ήθελα να παίξω ξανά στη Λιθουανία. Στην Ελλάδα το απόλαυσα και δεν είχα κανένα πρόβλημα".

Keywords
Τυχαία Θέματα