ΡΕΑΛ Μ. | Λάσο: "Στις λεπτομέρειες το ΤΣΣΚΑ-Ολυμπιακός"

Ο προπονητής της Ρεάλ Πάμπλο Λάσο έχρισε την ΤΣΣΚΑ ως φαβορί για τον ημιτελικό απέναντι στον Ολυμπιακό επισημαίνοντας όμως πως και πέρσι το ίδιο ίσχυε απέναντι στην ίδια ομάδα όμως δεν τα κατάφερε.

"Δεν ξέρω τι παιχνίδι πρέπει να περιμένουμε. Εδώ δεν ξέρω πώς θα πάει ο δικός μας ημιτελικός με την Μπαρτσελόνα", δήλωσε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης και πρόσθεσε: "Η ΤΣΣΚΑ

έχει πολύ υψηλό επίπεδο φυσικής κατάστασης και μάλλον είναι το μεγάλο φαβορί. Τουλάχιστον οι μεγάλες στοιχηματικές εταιρείες τη δίνουν από την αρχή της σεζόν σαν φαβορί λόγω της αθλητικής ικανότητας και της ποιότητας του ρόστερ της. Όμως αυτό πέρυσι δεν αρκούσε απέναντι στον ίδιο αντίπαλο. Ο Ολυμπιακός έχει κρατήσει πολλά από τα στοιχεία που βοήθησαν την ομάδα αυτή να πάρει τον τίτλο πέρυσι. Ξέρει να ελέγχει το παιχνίδι, μπορεί να ξεπερνά δύσκολες καταστάσεις στη διάρκεια ενός αγώνα και να ανατρέπει αποτελέσματα. Έχει νέους παίκτες που βελτιώνονται συνεχώς. Περιμένω ένα πολύ ισορροπημένο παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες", ήταν τα όσα είπε ο Πάμπλο Λάσο.

Keywords
Τυχαία Θέματα