ΠΑΟΚ | Ποδόσφαιρο για... αλλάγη

Η ομάδα του ΠΑΟΚ έκανε την τελευταία της προπόνηση πριν το Πάσχα, με τον Σούλη Μαρκόπουλο να επιλέγει, για την προθέρμανση των παικτών του το άθλημα με την μπάλα στα... πόδια. Ποδόσφαιρο λοιπόν για τους μπασκετμπολίστες του ΠΑΟΚ, ενώ ατομικό έκαναν οι Παπαδόπουλος και Τσαϊρέλης.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ομάδας


"Η τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν από το απαραίτητο

κενό λόγω Πάσχα ήταν διαφορετική. Στο… ζέσταμα οι παίκτες του ΠΑΟΚ προτίμησαν να δείξουν ή να εξασκήσουν τις ικανότητές τους στο ποδόσφαιρο και τα κατάφεραν μία χαρά.

Με διαιτητή το Χάρη Μαρκόπουλο και αυστηρό κριτή τον Σούλη Μαρκόπουλου που παρακολουθούσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις προσπάθειες των παικτών, οι Άσπροι επικράτησαν των Μαύρων, αλλά για γίνει αυτό χρειάστηκε η διαδικασία των πέναλτι.

Η κανονική διάρκεια του –ποδοσφαιρικού- αγώνα, έληξε με το σκορ ισόπαλο 5-5 (κάτι που αμφισβήτησαν έντονα οι Άσπροι, που είχαν πρώτο σκόρερ τον Νικολόπουλο, αλλά έπεσαν πάνω στον απροσπέλαστο γκολκίπερ Λάζαρο Παπαδόπουλο) και στη διαδικασία των πέναλτι με σκορ 5-4 νίκησαν οι Άσπροι. Ο Κώστας Χαραλαμπίδης μάλιστα εκτέλεσε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο και με έναν συνδυασμό μπάσκετ (360) και ποδοσφαίρου (τακουνάκι) πέτυχε το πλέον εντυπωσιακό πέναλτι. Περισσότερα στατιστικά στοιχεία δεν υπήρξαν… Διαμαρτυρίες υπήρξαν και από τους ηττημένους για την αριθμητική υπεροχή των νικητών.

Οι συνθέσεις:

Άσπροι: Θεοδωράκος (τερματοφύλακας), Χαραλαμπίδης, Δέδας, Μαργαρίτης, Νικολόπουλος, Βασιλείου, Τσουκαλάς και φιλική συμμετοχή Μιχάλης Τσαϊρέλης (θεατής του αγώνα).

Μαύροι: Παπαδόπουλος, Καλλές, Κασελάκης, Βαρυτιμιάδης, Χάτσερ, Βαλλιάνος, Αμπαράς, Χρυσικόπουλος.

*Μετά το ποδοσφαιρικό ζέσταμα, πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της ομάδας. Παπαδόπουλος και Τσαϊρέλης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Η ομάδα του ΠΑΟΚ επιστρέφει στις προπονήσεις το πρωί της επόμενης Τρίτης. Ο Ουίλιαμ Χάτσερ με ειδική άδεια του ΠΑΟΚ, αναχωρεί αύριο για τις ΗΠΑ και θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη την προσεχή Πέμπτη για να ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα