ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ | Μάικλ: "Πιο σημαντική η υγεία από το μπάσκετ"

Ο Πιτ Μάικλ ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε και αποκάλυψε ότι τον ενδιαφέρει πρωτίστοςνα είναι υγιής.

Ο Πιτ Μάικλ αντιμετωπίζει πια το μπάσκετ ως ένα δευτερεύον πράγμα στη ζωή του, μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που προέκυψε και είναι αρκετά πιθανό να τον οδηγήσει στο να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Ο 35χρονος φόργουορντ έχει τεθεί εκτός αγωνιστικής δράσης επ' αόριστον, μετά τη πνευμονική εμβολή που υπέστη.

"Θα πάω σε δύο εβδομάδες στις ΗΠΑ και ένας από τους κορυφαίους

γιατρούς θα με εξετάσει. Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω να αγωνίζομαι. Το μπάσκετ είναι πλέον δευτερεύον γα μένα. Το πιο σημαντικό στην παρούσα φάση είναι η υγεία μου. Αν πάντως μπορέσω να αγωνιστώ ξανά, θα ήθελα πολύ να φορέσω και πάλι τη φανέλα της Μπαρτσελόνα", είπε ο Αμερικανός σε συνέντευξη Τύπου, την οποία παρακολούθησαν πολλοί συμπαίκτες του.

"Σήμερα δεν είναι μια στενάχωρη, αλλά μια ευχάριστη μέρα. Ο τρόπος που μου φέρθηκε η Μπαρτσελόνα ήταν υποδειγματικός. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες, από τον πρόεδρο Σάντρο Ροσέλ μέχρι τον τελευταίο. Η ομάδα αυτή δεν είναι σαν τις άλλες. Κανένας σύλλογος στον κόσμο, ούτε στο ΝΒΑ ούτε στην Ευρώπη, δεν είναι σαν την Μπαρτσελόνα", ανέφερε, αποκαλύπτοντας τη συμπαράσταση που έλαβε από την ομάδα της Καταλονίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα