ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ | Ενα μήνα διορία σε Σκαριόλο, επιμένουν για Ζοτς οι Ιταλοί!

Ενα μήνα προθεσμία για να αλλάξει το κλίμα υπέρ του, έχει -σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα- ο Σέρτζιο Σκαριόλο, μετά τις αποκαρδιωτικές εμφανίσεις της Εμπόριο Αρμάνι, ενώ βγάζουν και πάλι στην επιφάνεια το όνομα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς!

Η συγκομιδή της Μιλάνο σε Ευρωλίγκα και Ιταλία κάθε άλλο παρά ικανοποιητική είναι, καθώς στις 5 πρώτες αγωνιστικές της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωης έχει γνωρίσει τρεις ήττες, ενώ στην Lega A μετρά τέσσερα αρνητικά αποτελέσματα σε επτά αγώνες!

Εδω και καιρό ο Σέρτζιο Σκαριόλο βλέπει δημοσιεύματα να κάνουν

λόγο για την καρέκλα του που... τρίζει, ωστόσο τώρα το... παιχνίδι χόντρυνε! Ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η διοίκηση των Μιλανέζων έχει αρχίσει να χάνει την υπομονή της και αν σε ένα μήνα δεν έχουν δει πρόοδο και... αποτελέσματα ο πολύπειρος τεχνικός αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν!

Μάλιστα, εν λόγω δημοσιεύματα μπλέκουν και πάλι τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο "κόλπο", τονίζοντας ότι στην περίπτωση που ο Σκαριόλο αποχαιρετήσει, ο Ζοτς φιγουράρει πρώτος-πρώτος στη λίστα της Εμπόριο Αρμάνι!

Ας μην ξεχνάμε βέβαια, ο "άρχοντας των δακτυλιδιών" έχει ξεκαθαρίσει ότι τη φετινή σεζόν δεν έχει σκοπό να καθίσει σε πάγκο ομάδας...

Keywords
Τυχαία Θέματα