ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Κερασοβίτης: "Είμαστε Μαρούσι και πρέπει να κερδίζουμε"

Το Μαρούσι, αφού ανέτρεψε μια διαφορά 12 πόντων, πήρε σπουδαία νίκη επί των Μαχητών Δόξας Πευκών (82-77) και ο Γιώργος Κερασοβίτης τόνισε πως ο στόχος της ανόδου είναι εφικτός αν η ομάδα δουλέψει σωστά.

Το superbasket.gr ήταν στο γήπεδο και μίλησε με τον Γιώργο Κερασοβίτη που ήταν ένας εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών της αναμέτρησης.

-Παρακολουθήσαμε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα και με μεγάλη ανατροπή στο τέλος...

"Ηταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, οι Μαχητές έδειξαν ότι ήταν μία πολύ καλά διαβασμένη

ομάδα. Το παλέψανε, εμείς τους δώσαμε την ευκαιρία επειδή κάναμε πολλά και σημαντικά λάθη και αυτό που κάναμε στο Β’ ημίχρονο είναι αυτό που δεν κάναμε στην αρχή. Παίξαμε πιο σοβαρά, το κυνηγήσαμε και καταφέραμε να φτάσουμε στην νίκη. Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς".

-Με αυτή τη νίκη το Μαρούσι παρέμεινε ψηλά στην βαθμολογία. Η συνέχεια ποια είναι;

"Κοιτάζουμε ένα-ένα τα παιχνίδια. Είμαστε μία καινούρια ομάδα και πρέπει όλοι να στηρίξουμε το Μαρούσι σε αυτή την καινούρια προσπάθεια που κάνει. Είμαστε μία μεγάλη και ιστορική ομάδα και προσπαθούμε ένα-ένα τα παιχνίδια και όπου βγει".

- Η άνοδος στην Α2 είναι εφικτός στόχος;

"Αν δουλεύουμε σωστά και κοιτάμε ένα-ένα τα παιχνίδια, όλα είναι εφικτά. Αν δεν δουλέψουμε σωστά ακόμη και η πτώση στην Γ’ Εθνική είναι εφικτή".

-Είδαμε κατά την διάρκεια του αγώνα έναν έντονο διάλογό σου με έναν εκ των διαιτητών του αγώνα που οδήγησε στην τεχνική ποινή. Ήταν η ένταση της στιγμής;

"Όχι, σε καμία περίπτωση δεν ήταν η ένταση της στιγμής. Αν βλέπατε και τον πίνακα των φάουλ, μέχρι να φτάσω να πάρω τεχνική ποινή βρισκόμασταν 15 φάουλ μπροστά. Αυτό σημαίνει ότι οι διαιτητές σήμερα έδειξαν μένος αλλά εμείς καταφέραμε να κερδίσουμε και τους διαιτητές και συνεχίζουμε".

-Τι ήταν αυτό που σας πείσμωσε τόσο και καταφέρατε να γυρίσετε το παιχνίδι;

"Το μόνο που ξέρω είναι ότι είμαστε το Μαρούσι και πρέπει σε τέτοιες περιπτώσεις να κερδίζουμε πάντα μόνο εμείς και κανείς άλλος".

Keywords
Τυχαία Θέματα