ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ | Μπουρούσης: "Συγκέντρωση για να τους κερδίσουμε όλους"

Στη μάχη ρίχνεται σήμερα η Αρμάνι Μιλάνο κόντρα στην Αναντολού Εφές για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας, με τον Γιάννη Μπουρούση να υποστηρίζει ότι οι Τούρκοι έχουν πολύ καλή ομάδα με αξιόλογο υλικό και παράλληλα να δηλώνει χαρούμενος που βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με τον Ολυμπιακό και θα τεθεί αντιμέτωπος με τους πρώην συμπαίκτες του.

"Είναι το πρώτο παιχνίδι και ελπίζω να ξεκινήσουμε θετικά τη σεζόν, ειδικά από την στιγμή που παίζουμε στην έδρα μας. Η Εφές είναι μια πολύ καλή ομάδα, έχει πάντα καλό υλικό

και αυτό δεν άλλαξε και φέτος. Το γκρουπ μας (σ.σ. στο οποίο συμμετέχει και ο Ολυμπιακός) είναι πολύ δύσκολο και σκληρό και χρειάζεται επομένως συγκέντρωση σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για να μπορέσουμε να κερδίσουμε κάθε ομάδα. Επίσης θα αντιμετωπίσω την πρώην ομάδα του τον Ολυμπιακό και είναι η πρώτη φορά, οπότε δεν ξέρω τι πρέπει να περιμένω. Είμαι όμως χαρούμενος που θα τους δω και θα τους αντιμετωπίσω", δήλωσε χαρακτηριστικά ο 28χρονος σέντερ (2,13μ.).

Με την σειρά του ο προπονητής της Αρμάνι Μιλάνο, Σέρτζιο Σκαριόλο, σχολίασε: "Παίζουμε με μια ομάδα που παραδοσιακά είναι πολύ δυνατή και που φέτος έχει ένα σπουδαίο ρόστερ με παίκτες μάλιστα που έρχονται από το ΝΒΑ εκεί όπου είχαν και αρκετά λεπτά συμμετοχής. Εμείς πρέπει να καταλάβουμε σίγουρα ότι για να κερδίσουμε πρέπει να καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια. Σε μια διοργάνωση μικρής διάρκειας όπως η Ευρωλίγκα πρέπει να διατηρήσουμε σε υψηλό επίπεδο την ένταση μας, από το πρώτο μάλιστα παιχνίδι".

Keywords
Τυχαία Θέματα