ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | "Μου πέρασε από το μυαλό να σταματήσω το μπάσκετ"

Ο Νίκος Παππάς μίλησε στην SportDay αποκαλύπτοντας τη σκέψη που του πέρασε από το μυαλό, να σταματήσει το μπάσκετ στο διάστημα που αγωνιζόταν στη Μπιλμπάο.

Για το παρελθόν και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε:

"Ο καθένας έχει τη δική του ιστορία, με τα θετικά και τα αρνητικά της. Όταν πριν από δύο χρόνια όντας παίκτης της Μπιλμπάο (σ.σ. ανήκε από το 2008-2011) ήμουν 10 μήνες εκτός διότι δεν με ήθελαν, δεν ήταν και το πιο ευχάριστο πράγμα στον κόσμο. Είχα απογοητευτεί. Πέρασαν πολλά από το μυαλό μου. Μέχρι και να σταματήσω

το μπάσκετ και να κάνω κάτι άλλο. Αλλά δεν τα παράτησα. Δεν το έβαλα κάτω. Τώρα που είναι πιο ευχάριστα τα πράγματα στη ζωή σου, τα σκέφτεσαι και λες πως άλλαξαν όλα".

-Για τη μεταγραφή από τον Πανιώνιο στον Παναθηναϊκό:

"Ήμουν στον Πανιώνιο, έκανα μία σεζόν που εκτιμήθηκε. Όταν ολοκληρώθηκε με ενημέρωσε ο μάνατζέρ μου ότι υπάρχει πρόταση από τον Παναθηναϊκό κι από κάποιες άλλες ομάδες. Ε, όταν σου κάνει πρόταση ο Παναθηναϊκός, λες αμέσως ναι".

-Για την υποδοχή που είχε τύχει αυτός και ο Γιάνκοβιτς στους ημιτελικούς των Νεοσμυρνιωτών με το "τριφύλλι" :

"Πράγματι, ήταν περίεργο το συναίσθημα. Είχα αναρωτηθεί τον λόγο. Πιθανότατα θα υπήρχε στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα η αίσθηση ότι μπορεί ο Παναθηναϊκός να κινηθεί για την απόκτησή μας. Μπορεί και οι φίλοι της ομάδας να έβαλαν το χεράκι τους ώστε να φορέσουμε τα πράσινα".

-Για τη σκέψη του όταν βλέπει τα 6 αστέρια:

"Το συνειδητοποιείς σιγά-σιγά. Αν δεν μπεις στο ΟΑΚΑ να το δεις γεμάτο, να ζήσεις την ατμόσφαιρα τη Ευρωλίγκας, να νιώσεις ως παίκτης της ομάδας τον σεβασμό που εκπέμπει και να ανατριχιάσεις, δεν είναι εύκολο να καταλάβεις που βρίσκεσαι, όσον αφορά το γενικότερο πακέτο".

-Για τις προπονήσεις που γίνονται στον Παναθηναϊκό:

"Είμαι ένα επίπεδο παραπάνω γιατί το ζω αγωνιστικά και προσπαθώ να αντεπεξέλθω. Όταν τόσα χρόνια ονειρεύεσαι να παίξεις σε μία τόσο μεγάλη ομάδα και γίνεται πραγματικότητα, αυτό από μόνο του είναι ένα τεράστιο κίνητρο ώστε να δίνεις το 100% κάθε μέρα".

-Για τον Πεδουλάκη:

"Δίνει βάση στο μυαλό. Δηλαδή προσπαθεί να παίξεις με το μυαλό του αντιπάλου. Και όταν τον πετύχεις ευάλωτο, τότε τον χτυπάς στις αδυναμίες του. Θέλω να πω ότι δεν είναι όλα βάσει βιβλίου, αλλά αναλόγως τον εκάστοτε αντίπαλο και είναι κάτι που μου αρέσει πολύ".

Keywords
Τυχαία Θέματα