ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ | Καστρίτης: "Να δουλέψουμε στον επιθετικό τομέα"

Ο προπονητής του Αρκαδικού, Γιάννης Καστρίτης αναγνώρισε πως η ομάδα του θα πρέπει να εστιάσει στον επιθετικό τομέα προκειμένου να είναι σε θέση να διασπάσει τις σκληρές άμυνες.

"Ήταν ένα πάρα πολύ σκληρό παιχνίδι. Ανταποκριθήκαμε πολύ καλά σε ότι έχει να κάνει με το αμυντικό κομμάτι και είναι αυτό το οποίο θέλουμε να κρατήσουμε από τον αγώνα για τη συνέχεια.

Αντιθέτως, στον επιθετικό τομέα, δεν είχαμε την απαιτούμενη διαύγεια και υπομονή ώστε να διαβάσουμε σωστά κάποιες καταστάσεις και να αντιδράσουμε

στη σκληρή και δυνατή άμυνα των Ίκαρων. Είναι ένα κομμάτι πάνω στο οποίο πρέπει να δουλέψουμε. Συγχαρητήρια στην ομάδα των Σερρών για τη δίκαιη επικράτηση τους.

Το πρωτάθλημα συνεχίζεται ακόμη πιο σκληρό, μένει ένας γύρος ακόμη και όλες οι ομάδες αγωνίζονται κάθε εβδομάδα με "νύχια και δόντια" για τη νίκη και τους βαθμούς. Τα παιδιά μας κάνουν πραγματικά υπερπροσπάθεια καθημερινή για ένα γύρο και είμαστε πολύ χαρούμενοι και ικανοποιημένοι για αυτό.

Πρέπει να συνεχίσουμε πολύ συγκεντρωμένοι και ταπεινοί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο δουλειάς και ακόμα μεγαλύτερο πάθος, καθώς η συνέχεια αναμένεται πολύ πιο δύσκολη και απαιτητική σε ένα πρωτάθλημα όπως είναι η φετινή Α2", ήταν τα λόγια του κόουτς του Αρκαδικού στο επίσημο σάιτ της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα