ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ | Λιόγας: «Τυχεροί που παίζουμε με τον Ολυμπιακό»

Ο Ηλυσιακός αντιμετωπίζει (27/1, 19:15, Δ.Τ.) στο ΣΕΦ ον Ολυμπιακό για την 15η αγωνιστική της Α1 και ο Δημήτρης Λιόγας στάθηκε στις αλλαγές του ρόστερ των «κιτρινόμαυρων».

«Περάσαμε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα, καθώς πέρα από την ήττα από τον Απόλλωνα και τις απώλειες δύο ξένων παικτών (σ.σ. Αντερσον και Σμιθ) και ειδικά του Άντερσον που ήταν πρώτος σκόρερ μας, είχαμε να διαχειριστούμε και μια ίωση που κυριολεκτικά μας… θέρισε.

Είμαστε τυχεροί που παίζουμε με τον Ολυμπιακό, αφού μας δίνει το χρόνο να αντικαταστήσουμε τους παίκτες που έφυγαν και να ξεπεράσουμε τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουμε. Πιστεύω ότι η ομάδα μπορεί να βγει δυνατότερη από αυτή την κρίση και θέλω να ξεκαθαρίσω στον κόσμο του Ηλυσιακού ότι κάθε μέρα πολεμάμε στο γήπεδο με όλες τις δυνάμεις μας και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο μας», δήλωσε ο προπονητής του Ηλυσιακού.

Ο Γιάννης Βαβάτσικος από την πλευρά των παικτών των «κιτρινόμαυρων» είπε: «Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, δουλεύουμε όσο σκληρότερα μπορούμε για να είμαστε έτοιμοι στον τελικό της άλλης εβδομάδας με την Ελευσίνα. Το ματς με τον Ολυμπιακό θα μας βοηθήσει να προετοιμαστούμε καλύτερα»

Keywords
Τυχαία Θέματα