ΑΡΗΣ | Αποχωρεί ο Δαμιανίδης

Ο Γιάννης Δαμιανίδης κατά την διάρκεια της γενικής συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ Αρης που πραγματοποίηθηκε την Τετάρτη (02/05) ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την θέση του προέδρου της ομάδας.

Μετά από 12 χρόνια παρουσία στα διοικητικά του Αρη, ο Γιάννης Δαμιανίδης οριστικοποίησε την απόφασή του να αποχωρήσει από την ΚΑΕ κατά την διάρκεια της γενικής συνέλευσης των μετόχων. Το πρωί της Πέμπτης (03/05) ο Δαμιανίδης

θα έχει συνάντηση με τον επερχόμενο πρόεδρο, Λευτέρη Αρβανίτη, ώστε να συζητήσουν τα επιμέρους θέματα της παραίτησής του.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει: "Συνήλθε σήμερα η αυτόκλητη καθολική γενική συνέλευση της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ 2003, στην οποία έγινε ενημέρωση από τον ορκωτό ελεγκτή κ. Τσάκλη για την επισκόπηση που έκανε στα οικονομικά στοιχεία της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ 2003.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κ.Α.Ε. κ. Δαμιανίδης δήλωσε ότι αποχωρεί από το Δ.Σ. της Κ.Α.Ε. και θα συναντηθεί αύριο με τον Γενικό Γραμματέα του Α.Σ. ΑΡΗ κ. Αρβανίτη , προκειμένου να συζητήσουν επιμέρους θέματα της παραίτησης του".

Keywords
Τυχαία Θέματα