ΑΡΗΣ | Ανανέωσε ο Πελεκάνος

Κάτοικος Θεσσαλονίκης θα παραμείνει ο Μιχάλης Πελεκάνος, ο οποίος συμφώνησε με τον Αρη και ανανέωσε την συνεργασία του μαζί του για ακόμη τρία χρόνια.


Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και θα συνεχίσουν να πορεύονται σε κοινούς δρόμους, με τον Ελληνα γκαρντ-φόργουρντ να παραμένει ένα σημαντικό «γρανάζι» στη… μηχανή του Αρη, ο οποίος έχει ανανεώσει την συνεργασία του με τον Αντώνη Ασημακόπουλο ενώ έχει αποκτήσει και τους Γιάννη Αθηναίου και Νίκο Γκίκα.

Η ανακοίνωση του

Αρη αναφέρει:

Η Κ.Α.Ε. Αρης ανακοινώνει ότι η Ιστορία, η φανέλα και η καθημερινή προσπάθεια της Διοίκησης διατηρούν στην ομάδα εργασίας του Αρη, τον Μιχάλη Πελεκάνο για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο 32χρονος άσος με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, υπογράμμισε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έμεινα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, τον Αρη. Σημαντικό ρόλο στην παραμονή μου στην ομάδα, έπαιξε η επιθυμία του φίλου μου, Χρήστου Γαλιλαία, η παρουσία του κόουτς Βαγγέλη Αγγέλου και η ειλικρίνεια του Προέδρου, Λευτέρη Αρβανίτη. Καλώ όλον τον κόσμο του Αρη να αγκαλιάσει τη φετινή προσπάθεια, ώστε όλοι μαζί να ξαναγράψουμε ιστορία».

Keywords
Τυχαία Θέματα