NBA | "Δυνάμωσαν" με Χάνσμπρο οι Ράπτορς

Τον Τάιλερ Χάνσμπρο ενέταξαν στο δυναμικό τους οι Ράπτορς, οι οποίοι προέβησαν σε αυτή την κίνηση με στόχο να αποκτήσουν μεγαλύτερη δύναμη και σκληράδα στη γραμμή των ψηλών τους.

Ο 27χρονος φόργουορντ/σέντερ (2,06μ) φημίζεται για τη μαχητικότητά του και αποτελεί έναν από τους πιο σκληροτράχηλους παίκτες του NBA. Στο Τορόντο έλαβαν υπόψη τους πολύ σοβαρά αυτά τα στοιχεία και γι αυτό προχώρησαν στην απόκτησή του, δίνοντας τα χέρια με τον πρώην άσο των Ιντιάνα Πέισερς για τα επόμενα δύο χρόνια.

Τάιλερ θα μας δώσει δύναμη και χαρακτήρα νικητή", σχολίασε ο τεχνικός διευθυντής των "Πτερόσαυρων", Μασάι Ουτζίρι και συνέχισε λέγοντας: "Είμαστε υπερβολικά ενθουσιασμένοι που καταφέραμε να τον πείσουμε να έρθει στο Τορόντο".

Από την πλευρά του, ο Χάνσμπρο τόνισε: "Θα δουλέψω σκληρά, είμαι χαρούμενος γι' αυτή την ευκαιρία. Ερχομαι σε μια ομάδα που με εκτιμά, θέλω να της δώσω την δύναμή μου, θέλω να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ. Υπάρχουν καλοί παίκτες εδώ και είναι λογικό να υπάρχει ενθουσιασμός για την ερχόμενη σεζόν. Απόλαυσα την θητεία μου στους Πέισερς, ο κόσμος ήταν φανταστικός, όμως ήρθε η ώρα να πάρουμε διαφορετικούς δρόμους".

Ο Αμερικανός ψηλός θα εισπράξει συνολικά 6 εκατομμύρια δολάρια την επόμενη διετία.

Keywords
Τυχαία Θέματα