ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ | Βετούλας: "Να κρατήσουμε την συγκέντρωσή μας"

Ο Απόλλωνας θα ταξιδέψει στην Αθήνα όπου θα αντιμετωπίσει το Περιστέρι για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, με σκοπό την πρώτη του νίκη και ο Νίκος Βετούλας επεσήμανε τις δυσκολίες της αναμέτρησης.

Ο Ελληνας τεχνικός δήλωσε για το παιχνίδι του Σαββάτου: "Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Παίζουμε απέναντι σε μια μαχητική ομάδα. Το σύνολο που έχει δημιουργήσει ο προπονητής του Περιστερίου είναι πολύ ανταγωνιστικό. Εμείς,

εάν θέλουμε να έχουμε τύχη στο παιχνίδι και να διεκδικήσουμε τη νίκη πρέπει να ανταπεξέλθουμε σε αυτά τα χαρακτηριστικά του Περιστερίου. Είναι πολύ σημαντικό να κρατήσουμε την συγκέντρωση σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Χρειάζεται να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή απέναντι στους Πέτρουλα και Παπαντωνίου".

Ο Βλάντο Πέτροβιτς-Στεργίου, είπε με την σειρά του: "Το Περιστέρι αγωνίζεται στην έδρα του και θέλει τη νίκη. Το ίδιο όμως θέλουμε και εμείς. Τα προηγούμενα δύο παιχνίδια της ομάδας μας κρίθηκαν στο καλάθι, δυστυχώς σε βάρος μας. Δεν είχαμε την τύχη για σύμμαχο. Ελπίζω ότι στα επόμενα παιχνίδια θα αλλάξει αυτό. Έχουμε καλό σύνολο και μπορούμε να πάρουμε τη νίκη. Αρκεί να μείνουμε συγκεντρωμένοι μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του παιχνιδιού και να μεταφέρουμε το άγχος στην αντίπαλη ομάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα