ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ | Κουστένης: "Ο κόσμος είναι ο έκτος παίκτης μας"

Το Περιστέρι υποδέχεται για την τρίτη αγωνιστική της Α1 τον νεοφώτιστο Απόλλωνα και ο Τζίμης Κουστένης δήλωσε πως περιμένει τον κόσμο της ομάδας να βρεθεί στο γήπεδο και να την υποστηρίξει σε αυτή την δύσκολη αναμέτρηση.

Ο έμπειρος τεχνικός, δήλωσε για το παιχνίδι: "Είναι ένα ντέρμπι με μια ιστορική ομάδα. Αναβιώνουν αναμνήσεις από τα παλιά. Έχουν γίνει συναρπαστικές αναμετρήσεις μεταξύ αυτών των δύο ομάδων τόσο στο Περιστέρι,

όσο και στην Πάτρα. Φέτος έχουμε τους ίδιους στόχους με τον Απόλλωνα, γεγονός που από μόνο του καθιστά σημαντικό το παιχνίδι. Πιστεύουμε ότι με τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας θα μπορέσουμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Όπως αποδείχθηκε και στο ματς με τον Πανελευσινιακό, ο κόσμος αποτελεί τον “έκτο” μας παίκτη. Τον θέλουμε δίπλα μας, σε κόσμια πλαίσια, ώστε να μας δώσει την απαιτούμενη ώθηση".

Ο Αλέκος Πέτρουλας με τη σειρά του, σχολίασε: "Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που παλεύει όλα τα ματς. Εμείς, από την πλευρά μας, είμαστε καινούρια ομάδα και θέλουμε να γινόμαστε σε κάθε αγώνα καλύτεροι. Περιμένουμε ο κόσμος να μας βοηθήσει όπως στο προηγούμενο ματς. Το θέλουμε δίπλα μας, γιατί αποτελεί την κινητήριο δύναμή μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα