ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ | Το "ευχαριστώ" του Απόλλωνα

Ο Απόλλωνας Πάτρας εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ευχαριστεί τους φιλάθλους που έδωσαν το παρών στην αναμέτρηση (21/1) με τον Ολυμπιακό ενώ παράλληλα ζήτησε και την στήριξή τους ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, οι "μελανόλευκοι" ευχαριστούν όσους συνέβαλλαν στο να διατηρηθεί το αθλητικό πνεύμα πριν αλλά και ύστερα από την λήξη της αναμέτρησης της ομάδας τους με τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα αναφέρει:

"Ο Απόλλων Πάτρας εκφράζει

τις θερμές ευχαριστίες του προς τους φίλαθλους που έδωσαν δυναμικό παρών στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα, ενώ επισημαίνεται ότι στο κλίμα του αγώνα ήταν και οι οπαδοί του Ολυμπιακού.

Επίσης, ο Απόλλων Πάτρας ευχαριστεί ιδιαίτερα την Ελληνική Αστυνομία, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το ΕΚΑΒ, την εταιρεία ALFA-HELLAS SECURITY και όλους όσοι συνέβαλαν για να διατηρηθεί το αθλητικό πνεύμα πριν και μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Τέλος, η διοίκηση του Απόλλωνα απευθύνει έκκληση στους φίλαθλους της ομάδας να στηρίξουν δυναμικά τις προσπάθειες των παικτών μας, στο κρίσιμο παιχνίδι που θα δώσει με τον Ίκαρο Καλλιθέας το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013 (18:00). Η παρουσία του κόσμου είναι απαραίτητη, προκειμένου ο Απόλλων να ξεπεράσει νικηφόρα το πρώτο από μια σειρά παιχνιδιών που θα κρίνουν την επίτευξη των στόχων που έχει θέσει η ομάδα μας στην Basket League ΟΠΑΠ της σεζόν 2012-13.

Υπενθυμίζεται ότι ξεκίνησε από σήμερα η προπώληση των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον Ίκαρο Καλλιθέας (14η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ).

Τα εισιτήρια του αγώνα προπωλούνται από: Το κυλικείο του κλειστού γηπέδου του Απόλλωνα Πάτρας (Περιβόλα), το κατάστημα οπτικών Φ. Καμίσης (Κορίνθου & Πλ. Γεωργίου), το πρακτορείο ΠΡΟΠΟ "Νίκος Αλεξόπουλος" (Αλ. Υψηλάντου 208 – 210), το κατάστημα Μάριου Μολφέτα (Κορίνθου 270)".

Keywords
Τυχαία Θέματα