ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ | Νέα σημεία διάθεσης για τα διαρκείας

Ο Απόλλωνας Πάτρας προσφέρει περισσότερες λύσεις στους φιλάθλους που θέλουν να αποκτήσουν εισιτήριο διαρκείας για τη νέα περίοδο, καθώς ενημέρωσε για δύο καινούρια σημεία διάθεσης.

Το δελτίο Τύπου των "μελανόλευκων":

"Δύο νέα σημεία διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας πρόσθεσε ο Απόλλων Πάτρας. Οι φίλαθλοι που θέλουν να παρακολουθήσουν τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας, μπορούν να προμηθεύονται πλέον εισιτήρια

διαρκείας (εκτός από τα γραφεία του Συλλόγου) και από: 1) Το κατάστημα οπτικών Φ. Καμίσης (Κορίνθου και πλατεία Γεωργίου) και 2) Το κατάστημα Μάριου Μολφέτα (Κορίνθου 270).

Υπενθυμίζεται ότι, έχει ξεκινήσει και η διάθεση του «Οικογενειακού εισιτηρίου» για την BasketLeague ΟΠΑΠ 2013-14.Οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται το «Οικογενειακό εισιτήριο» έναντι 100€ το πρώτο, 60€ για κάθε δεύτερο μέλος της οικογένειας και 40€ για κάθε τρίτο μέλος. Το «Οικογενειακό εισιτήριο» αντιστοιχεί σε συγκεκριμένες θέσεις. Τα εισιτήρια των προστατευόμενων μελών θα είναι αυστηρά προσωπικά και θα υπόκεινται σε ηλεκτρονικό έλεγχο κατά την είσοδο στο αθλητικό κέντρο του Απόλλωνα Πάτρας για την ορθή χρήση τους.

Για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας τα γραφεία του Απόλλωνα Πάτρας είναι ανοικτά από Δευτέρα – Σάββατο (10:00-14:00).

Επίσης είναι δυνατή η παραγγελία-αγορά μέσω του e-shop στη διεύθυνση: http://www.apollonpatras.gr/marketing/e-shop

Όλες οι κάρτες διαρκείας μπορούν να εξοφλούνται σε οκτώ (8) άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας".

Keywords
Τυχαία Θέματα