ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ | Ασταμάτητη η Αλμπα

Την δεύτερή της νίκη σε ισάριθμα ματς πανηγυρίζει η Αλμπα Βερολίνου, καθώς μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι επικράτησε τηςπρωταθλήτριας Γαλλίας, Σαλόν/Σαονέ με 74-71.

Δυναμικά μπήκαν οι δύο ομάδες στην αναμέτρηση και στο πρώτο δεκάλεπτο Αλμπα Βερολίνου και Σαλόν πήγαιναν χέρι-χέρι στο σκορ, με τους Γάλλους να κλείνουν την περίοδο έχοντας βραχεία κεφαλή μόλις ενός πόντου (24-25). Το σκηνικό δεν άλλαξε ούτε στην δεύτερη περίοδο, αλλά η Σαλόν ήταν πιο εύστοχη από τα μέσα του δεκαλέπτου

και μετά και πήγε στα αποδυτήρια με το σκορ υπέρ της στο 36-40.

Μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου η Σαλόν/Σαονέ διατήρησε τον έλεγχο του παιχνιδιού και μετά το πέρασμα 30 λεπτών είχε προβάδισμα οκτώ πόντων (51-59). Η Αλμπα, όμως δεν ήταν διατεθειμένη να παραδώσει τα όπλα και το τέταρτο δεκάλεπτο της ανήκε ολοκληρωτικά μιας και οι Βερολινέζοι είχαν επιμέρους σκορ στην περίοδο 23-12. Οι παίκτες του Σάσα Ομπράντοβιτς 1'28'' πριν από το τέλος πήραν το προβάδισμα με 71-68 ύστερα από βολές του Χέικο Σάφαρτζικ και διατήρησαν την ψυχραιμία τους μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης, που τους βρήκε να πανηγυρίζουν την επικράτησή τους με 74-71.

Δεκάλεπτα: 24-25, 36-40, 51-59, 74-71

Keywords
Τυχαία Θέματα