Με το βλέμμα στο Ζηρίνειο

23:03 18/10/2012 - Πηγή: AEK365

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ προετοιμάζεται με ασταμάτητους ρυθμούς πριν από τον αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής με τον Ηρακλή στην Κηφισιά. Η Ένωση έχει μπροστά της ένα δύσκολο τεστ απέναντι σε μια ανταγωνιστική ομάδα και είναι σίγουρο πως στόχος είναι ακόμα μια νίκη, ώστε η ομάδα να πετύχει ένα σημαντικό διπλό και να φύγει από το Ζηρίνειο με νέους πολύτιμους βαθμούς. Ο Απόστολος

Οικονόμου έχει ζητήσει από τις παίκτριές του απόλυτη συγκέντρωση και πάθος και το θετικό είναι οτι δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνισιτκό πρόβλημα.
Από εκεί και πέρα, να θυμίσουμε πως έχουν κυκλοφορήσει τα εισιτήρια για τον αγώνα της Τετάρτης(24/10), με τη γαλλική Καλέ, στο πλαίσιο του 1ου γύρου του CEV Cup γυναικών.

Αναλυτικά:

«Λόγω των πολλών διαρκείας που έχει δώσει η Ένωση, μόλις 500 εισιτήρια θα βγουν στα εκδοτήρια για το παιχνίδι στη Νέα Φιλαδέλφεια και η διάθεσή τους γίνεται καθημερινά από τις 9 το πρωί ως τις 8:30 το βράδυ στα γραφεία της Ερασιτεχνικής. Όσοι πιστοί προσέλθετε τώρα για να μπορείτε να είστε κοντά στις κοριτσάρες μας όλη την χρονιά».

Keywords
Τυχαία Θέματα