ΑΓΟΡ | Ράιτ: "Ο κόσμος με έκανε να κλάψω"

Ο Λαμάρ Ράιτ έδωσε την τελευταία του παράσταση μπροστά στους φιλάθλους του ΑΓΟΡ και ήταν εκείνος που οδήγησε τους Κρητικούς στη νίκη επί του Κοιλοσσού.

"Το ματς ήταν πάρα πολύ δύσκολο για εμάς. Είχαμε χάσει με διαφορά τριών πόντων στον α’ γύρο και στόχος μας ήταν να κερδίσουμε και να πάρουμε και τη διαφορά. Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και οι δύο ομάδες ήταν πολύ κοντά και δεν ήξερες ποια από της δύο θα νικήσει. Ήταν ένα πολύ δυνατό και σκληρό παιχνίδι. Στο τέλος κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και καταφέραμε να κερδίσουμε το ματς. Παίξαμε καλές άμυνες και τρέξαμε στον αιφνιδιασμό

και τελικά φτάσαμε στον στόχο μας", δήλωσε ο Ράιτ που στην συνέχεια ρωτήθηκε για το πόσο δύσκολο ήταν το παιχνίδι από συναισθηματικής πλευράς μιας και ήταν το τελευταίο του με τον ΑΓΟΡ:

"Όταν παίζω δεν είμαι συναισθηματικός και προσπάθησα να αφήσω στην άκρη κάποιες καταστάσεις. Μετά το τέλος του ματς, ο κόσμος με έκανε να κλάψω και ήταν πάρα πολύ συγκινητικός. Αυτό είναι συναισθηματικό για μένα. Ήταν μία πολύ δύσκολη και σκληρή σεζόν για εμένα. Στην αρχή δεν είχα αυτοπεποίθηση, τώρα όμως έχω. Στην αρχή δεν ξεκίνησα καλά, αλλά ο προπονητής πίστεψε σε μένα και με στήριξε και χάρη σε αυτόν έχω ανεβασμένη ψυχολογία και παίζω έτσι όπως παίζω.

Όλοι ξέρουν ότι παίζουμε περίεργο στυλ παιχνιδιού, αλλά αυτό μας βγαίνει και μπορούμε να κερδίζουμε και οι αντίπαλοι δεν μπορούν να το αντιμετωπίσουν. Όταν ξεκινήσαμε ο στόχος μας ήταν η παραμονή μας στην κατηγορία και κανείς δε περίμενε να τερματίσουμε 3οι ή 4οι. Ό,τι έχουμε κάνει είναι πάρα πολύ σημαντικό για την ομάδα, για την πόλη του Ρεθύμνου και για όλον τον κόσμο. Το Ρέθυμνο είναι μία μικρή πόλη και δίνουμε ελπίδα στον κάθε άνθρωπο που ζει εδώ".

Όσον αφορά για τις αναμνήσεις του από τον ΑΓΟΡ ανέφερε: "Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να παραπονεθώ για τίποτα, όλα ήταν υπέροχα στη ζωή μου.Είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα και ήμουν μέλος σε αυτή την ομάδα. Στην καριέρα, όσο μεγαλώνω, θέλω να προχωράω και να ανεβαίνω επίπεδα .Είχα και άλλες προτάσεις κατά τη διάρκεια της σεζόν, αλλά πιστεύω πως αυτή (Τσιμπόνα) είναι η καλύτερη ευκαιρία στη καριέρα μου. Θέλω πάρα πολύ να παίξω στο μέλλον στην Ευρωλίγκα και αυτό θα επιδιώξω. Ευχαριστώ για όλα και για τις πανέμορφες στιγμές που έζησα στο Ρέθυμνο. Θα το θυμάμαι για πάντα".

Keywords
Τυχαία Θέματα